INSPIRACIJSKA ZGODBA: Topla poročna pravljica na Treh lučkah

Avtor: 
Zaobljuba.si

Vsak letni čas ima svoj čar in le zakaj ga ne bi izkoristili za temo poroke? Poletne poroke poznamo že vsi, zimske so redkejše, a zaradi tega toliko bolj očarljive. Ne verjameš?

Poglej si zimsko poročno inspiracijo, katero so kot zaključni projekt ustvarile učenke Infinity poročne akademije. Bodoče načrtovalke porok Andreja Koren, Karin Knez, Nastja Colnerič in Manca Križnar so sprejele izziv, da nas prepričajo, kako čarobna je lahko zimska poročna zgodba.

Zamislile so si romantično intimno poroko v soju tisočih luči, prijetno druženje ob izvrstni kulinariki ter zimsko vrtno zabavo ob ognju. Njihove zamisli so podprli na čudoviti poročni lokaciji Tri lučke v Sremiču, ki nudi več stilsko dovršenih prostorov za izvedbo poročnih obredov in slavij.

Organizatorke so pripravile poročno zgodbo polno lepih in zabavnih malenkosti, ki so se zlile v popolno celoto. Mislile so res prav na vse. Manjkala je samo sveža bela snežna odeja, ki bi odela zimsko pokrajino. In čeprav je celotna ekipa vztrajno čakala na sneg, je mati narava le imela zadnjo besedo. Vendar se izkušeni in veselja polni poročni ustvarjalci niso pustili zmesti.

Dekleta so poročno inspiracijo poimenovale »Comfy and Cosy wedding«, kar diši po toplini in udobju. Ženina in nevesto so odele v tople naravne pletenine Soven, svatje pa so prejeli zimsko obarvana darilca – volnene nogavice.

X

X

X

X

X

Za čudovito cvetje in dekoracijo je poskrbela Cvetličarna Omers iz Domžal. Še posebej nam je padla v oči viseča dekoracija, ki je v letu 2019 velik poročni trend.

X

X

X

X

X

X

X

X

Sladice sladke mojstrice Yammy Tammy so že same po sebi videti slastne, atraktivna postavitev sladkega kotička pa doda še piko na i.

X

X

X

X

K elegantni, a hkrati razposajeni dekoraciji, so se izvrstno podale minimalistične poročne tiskovine, ki sta jih izdelali oblikovalki pod blagovno znamko 100% in love.

Poročne priprave neveste v družbi družic so vse bolj zaželene tudi med slovenskimi nevestami. Za njihov sijoč izgled sta poskrbeli izvrstni mojstrici; frizerka Maša Repovž MS HAIR in vizažistka Nina Vesenjak. Odele so se v haljice Evelina Apparel.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Pred poročnim obredom sta si ženin in nevesta izmenjala tako imenovan prvi pogled. Po pripravah in čustvenem pismu, ki sta si ga izmenjala, sta se prvič zagledal v vlogi ženina in neveste. Popolni poročni obleki sta izbrala v poročnem salonu Modart v Domžalah.

X

X

X

X

X

X

X

Kako prikupna ideja! Klopčič volne kot blazinica za poročna prstana je idealno povezal rdečo nit te poročne inspiracije in poudaril žlahten sijaj poročnih prstanov zlatarne Spekter.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Za zabavno in romantično vzdušje je skrbela odlično razpoložena in uglašena Klapa Sidro.

X

X

Izvrstna kulinarika Treh lučk je poskrbela za razvajanje brbončic. Po večerji pa je sledila zimska vrtna zabava ob vročem ginu, čokoladi ter slastnih pregrehah.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Vse zabavne in vesele trenutke sta neumorno lovila fotograf Jernej Kokol – JK Weddings in videograf Miloš Miloš.

Winter Wedding Tri Lučke from "milosmilos.si" on Vimeo.

Dekleta so projekt izpeljale z odliko, svoje občutke pa strnile v te besede:

»Organizacija našega zaključnega projekta, zimske poroke, je bila ena najboljših izkušenj v življenju. Naučile smo se ogromno. Med drugim, kako pomembno je dobro sodelovanje vseh vpletenih, kako pomembna je komunikacija in prilagajanje v vsakem trenutku in kako pomembno je združiti moči, ko imamo vsi v mislih samo en cilj. Ustvariti enega najlepših trenutkov v življenju. Ugotovile smo, da je kljub temu, da smo še nekaj mesecev nazaj bile popolne neznanke, vse mogoče.

Mentorici Blažki Ž. Kopač in njeni ekipi smo hvaležne, da nam je predstavila enega najlepših poklicev. Celotno izkušnjo bi z veseljem ponovile še enkrat.

Upamo, da bomo s pridobljenim znanjem in izkušnjami uspele ustvarjati čim več čarobnih trenutkov bodočih mladoporočencev.«

Za sodelovanje in veselje do ustvarjanja se srčno zahvaljujemo vsem sodelujočim:

Lokacija: TRI LUČKE

Cvetje in dekoracija: CVETLIČARNA OMERS

Fotografija: JK WEDDINGS

Videograf: MILOŠ MILOŠ

Poročni obleki: MODART

Frizura: M&S HAIR

Make-up: NINA VESENJAK MAKE UP

Torta in sladice: YAMMY TAMMY

Poročne tiskovine: 100% IN LOVE

Poročni prstani: ZLATARNA SPEKTER

Pletenine: SOVEN

Kozmetika: AFRODITA

Haljice: EVELINAAPPAREL

Glasba: KLAPA SIDRO

Sodelujoči:

Maša Vajda, Blaž Andrejka, Špela Savšek, Lina Butko, Tajda Fugina, Tina Sever

Organizacija: INFINITY AKADEMIJA ZA ORGANIZATORJE POROK

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

10 nasvetov kako privarčevati ...

Avtor: Zaobljuba.si

Želita privarčevati pri organizaciji poroke? Preberi več

Naslednja objava

Zimska poročna pravljica na Br...

Avtor: Zaobljuba.si

Zimske poroke postajajo vse bolj zaželjene, saj pari čedalje bolj prep... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+