5 RAZLOGOV ZA POROKO NA JAHTI

Avtor: 
Zaobljuba.si

Vsi, ki se želite zasidrati s svojo partnerko ali partnerjem, se boste znašli pred ključnim vprašanjem o lokaciji poroke. Kaj pa, če bi izbrali kar prizorišče, ki menja destinacije? Ena izmed priljubljenih rešitev je tudi poroka na križarjenju, ki kljub večni dilemi postaja vedno bolj cenovno dostopna. 

Zakaj bi jo morali vzeti v obzir za premislek o svoji poroki, vam razkrivamo pet najboljših razlogov, na katere morda do sedaj še niste pomislili.

  1. Neprekinjen razgled na sončne zahode, ki trajajo

Kaj je lepšega in bolj vznemirljivega kot neverjeten razgled na  brezkončno morje okoli vas in neprekinjen sončni zahod, ki ima ob plovbi še bolj pomirjujočo in terapevtsko vlogo. Popolno zdravilo za vaš poročni stres.

  1. Vsi na enem mestu

Ne glede na to, ali se odločite za majhen ali velik poročni sprejem (obred), vam zagotavljamo: na ladji boste zagotovo preživeli kvaliteten čas z vsemi! 
Ena izmed največjih prednosti poroke na plovilu je, da imate vse svoje (za)ljubljene na enem mestu, kar vam zagotavlja, da ne boste zamudili objema in čestitke od nikogar, obenem pa boste vseskozi uživali s svojimi ljubimi. 

  1. Vse na enem mestu

Ne samo gosti, tudi vse ostalo je z vami na enem mestu. Predstavljajte si poroko brez stresnega tekanja, vožnje z ene lokacije na drugo, stresne organizacije in konstantnega strahu, da ste kaj pozabili.

Skupaj z našim organizatorjem vam omogočamo vse, kar potrebujete. Od hrane do cvetja, popolno pripravljenih kabin, glasbe, profesionalnega fotografa, snemalca, dekoracije in vrhunske profesionalne postrežbe, ki bo poskrbela za vse vaše poročne potrebe (tudi najmanjše, ki se vam včasih zdijo nepotrebne) – skupaj z vizažistko in osebno asistenco!

  1. Brez neželenih gostov!

Število ljudi na krovu bo vedno, prav zares vedno točno takšno, kot si ga boste želeli. Brez nenadnega prihoda gostov, ki jim morda niste mogli reči »ne« v zadnjem trenutku ali pa so se nenavadno znašli na vašem poročnem sprejemu.

  1. Počitnice s sprejemom, ki vas lahko odpelje tudi na medene tedne

Plovbo si lahko oblikujete kar sami: svojo poroko lahko kombinirate skupaj s počitnicami s svojimi ljubimi, ki jih morda ne vidite tako pogosto. Lahko pa naredite čisto svojo mešanico vsega: medtem ko si vaši gostje po poroki morda želijo počitnic na kopnem, si lahko sami privoščite še medenotedenski oddih v dvoje na križarjenju. 

 

Vaša edina naloga na krovu bo, da svoje življenje s srečo v očeh zasidrate z usodnim »da,« medtem ko bomo mi poskrbeli za vse ostalo – za vaše udobje, ustvarjanje priložnosti za vaše nepozabne spomine in varno zasidrano ladjo

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+