Poročni seminar PS.ZAROČENA

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročni planer - poročni seminar

soboto, 26.11.2016, vaju vabimo na poročni seminar PS.ZAROČENA 2016, v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana v BTC-ju, kjer bosta v enem večeru, na enem mestu izvedela največ koristnih informacij o poroki.  Izvedela bosta kako se lotiti organizacije poroke, ki vama bo omogočila brezstresno poroko in dan na katerem bodo vajini svatje uživali.

Vstop prost ob predhonji PRIJAVI. 

KAJ JE POROČNI SEMINAR?

Poročni seminar je poročni dogodek, ki vama predstavi samostojno organizacijo vajine popolne poroke. Obisk seminarja priporočamo vsem parom, ki se boste poročili v letu 2017 in se tako soočili z izzivom organiziranja popolnega dne.

ZAKAJ POROČNI SEMINAR?

  1. na enem mestu in v kratkem času dobita odgovore na mnoga vprašanja v zvezi s poroko
  2. dobita koristne nasvete in napotke pri samem poteku priprav na poročni dan
  3. izkušnje obiskovalcev prejšnjih seminarjev so pokazale, da so si udeleženci v krajšem času in z manj napora poiskali ustrezne poročne ponudnike

Na letošnjem poročnem seminarju bodo z vama znanje delili: 

PETRA STARBEK - organizacija poroke (Storija inženiring)

Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu.

TINA SUŠNIK COLARIČ - poročni nakit in poročni prstani (Zlatarnica)

Tina je čarobna ustvarjalka v ozadju trgovine z nakitom Zlatarnica. Študijske poti so jo sicer zanesle v čisto druge vode, vendar pa je bila njena moč po ustvarjanju in estetiki tako močna, da se je skupaj s sestro Petro odločila, da združita moči in odpreta lastno trgovino, ki je na slovenski trg pripeljava svežino z veliko ponudbo nakita. V svoji ponudbi nista pozabili niti na bodoče mladoporočence. Z leti, njena želja po ustvarjanju ni usahnila, ampak se je še bolj vzbudila in začeli so se novi projekti – lastna linija nakita s sporočilom, podvezice True Love, organizacija Čarobnega poročnega sejma. Ker sama preprosto obožuje izzive in dinamiko dela, se rada poda na pot v neznano, zato že komaj čaka kaj bo njen naslednji izziv.

JASNA OKLEŠEN - poročni makeup (Carpus makeup center)

Makeup artistka in univerzitetna diplomirana ekonomistka je začela ustvarjati že kot najstnica. Leta 1998 se je udeležila svoje prve makeup delavnice. Svoje znanje nenehno gradi in se izpopolnjuje tudi v tujini. Od leta 2005 vodi Carpus makeup center, kjer nudi izobraževanja za profesionalne vizažiste.

Poročni seminar - predavateljice

MAJA FERME - poročna obleka

Na najlepše poročne obleke Maja Ferme fashion prisegajo številne lepotice in znane neveste.Kako tudi nebi, saj v njenem salonu najdete številne svilene tančice, francoske čipke, po meri ukrojene korzete in vse kar potrebuje nevesta da zasije na svoj poročni dan. Simpatično oblikovalko najdete v njenem Ljubljanskem butiku na Rimski 5, kjer se je  potrebno za posvet predhodno naročiti.

ALENA MILKOVIČ - poročni video (Fragments Collection)

Alena Milkovič je zbiralka delcev in ustvarjalka poročnih filmov pod imenom Fragments Collection. Njena vizija je jasna – iz spontanih trenutkov ustvariti nekaj osebnega, edinstvenega in pristnega. Način na katerega pripoveduje zgodbe poročnega dne je zmes dokumentarnega in filmskega stila. Navdušenje ustvarjanja črpa iz glasbe in filmov. Ker verjame v umetnost in pristnost čustev, jo delo, ki ga opravlja navdaja z občutki sreče, hvaležnosti, ljubezni in veselja, občutke ki jih je težko opisati, pa vendar jih izraža skozi njene izdelke. Fragments Collection predstavlja njeno strast do ustvarjanja filmov ter željo po deljenju zgodb o iskrenih trenutkih med ljudmi na edinstven in očarljiv način.

VILJEM PREGELJ - glasba na poroki (Selecto)

Viljem je klasično izobražen glasbenik in multi-inštrumentalist, ki igra v več glasbenih zasedbah. Za sabo ima 10 let izkušenj igranja na porokah ter se zadnje leta posveča predvsem o dvigu kakovosti glasbenih storitev na tem področju. Svoje znanje iz prakse rade volje posreduje bodočim mladoporočencem ter jim pomaga najti ustrezne rešitve tako v obliki napotkov, kot improvizacije pri glasbenih storitvah, povezanih s poročnim slavjem. Predaval bo o pristopu k izbiranju kakovostne glasbe na poročni dan.

SIMON GASPAROVIČ - poročna fotografija (JS Oblikovanje)

JS-Oblikovanje je podjetje, ki se ukvarja s fotografiranjem. Poroka je čudovit dogodek, ki je enkraten. Nič ne zajame takšnega dogodka tako dobro, kot dobra fotografija. Nepozabne poročne fotografije po dostopnih cenah.

NINA NEMENIČ - poročna torta (Torte NinaNana sladke sanje)

Mojstrica tort, ki ustvarja pod imenom blagovne znamke Nina&Nana – sladke sanje. Njene dobrote nastajajo v majhni pravljični delavnici blizu Ljubljane, kjer diši po domačih, z ljubeznijo narejenih slaščicah. Strastni pekovki je uspelo združiti dve stvari ki jo veselita, umentniško in sladko ustvarjanje. Izpod njenih rok prihajajo neverjetne sladke umetnine, ki so prava paša za oči in brbončice.

DOGAJANJE

Pari na poročnem seminarju boste prejeli vrečko presenečenja. Samo en par pa bo dobil romantično fotografiranje, ki ga bosta izvedla fotografa JS Oblikovanje.

Letos vam organizatorka porok Petra Starbek podari tudi njen čisto nov planer, ki vama bo prav prišel pri samem načrtovanju poroke.

PRIJAVITA SE!

Dogajanje z lanskega seminarja, si lahko ogledata tudi v spodnjem video posnetku. 

Poročni seminar 2015 from Storija Film on Vimeo.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+