PRAVLJIČNA POROKA NA POSESTVU BRDO

Avtor: 
Karmen Plešec Verdenik
Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Ko sva se s partnerjem zaročila in pričela razmišljati o organizaciji poroke, sva takoj pomislila na kraj, ki nama je blizu že od samega začetka najine zgodbe. Kraj, kjer sva se med sprehodi počutila pravljično, kot da se sprehajava po najlepših parkih sveta, je Posestvo Brdo, ki se resnično lahko kosa z najlepšimi parki sveta.

Preden sva se dokončno odločila, da jih kontaktirava, sva se še enkrat sama zapeljala na hiter ogled tega prekrasnega parka, in ker naju ponovno ni pustil ravnodušna, sva kar med pitjem kavice v Hotelu Brdo ob parku poslala prvo povpraševanje.

ORGANIZACIJA NA VRHUNSKEM NIVOJU

Že ob prvem stiku z njihovo organizatorko porok, gospo Tino Samardžič, sva bila navdušena nad njihovo prijaznostjo in željo, da bi nama zagotovili res sanjsko poroko
Po prvem sestanku, na katerem sva izvedela, kako poteka organizacija, sva bila več kot prepričana, da bodo lahko ustregli vsem najinim željam.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Gospa Tina nama je že na prvem sestanku pomagala pri organizaciji najine poroke. Ker sva se odločila, da se bova poročila še v letošnjem letu, sva imela na voljo le še dobre 4 mesece za organizacijo popolnega dne. Čeprav sem bila v dilemi, če mi bo uspelo urediti vse malenkosti in dejansko organizirati najino poročno pravljico, mi je Tina zagotovila, da mi bo pomagala z nasveti in da jo lahko kontaktiram, kadarkoli želim. Posredovala mi je svoj seznam zunanjih izvajalcev, kar me je pozitivno presenetilo, saj je resnično težko izbrati ljudi, ki bodo sodelovali na tako pomembnem dnevu. Zagotovila mi je, da so izvajalci na tem seznamu vsak v svojem poklicu vrhunski in da so se tekom sodelovanja na Brdu že izkazali.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Vsa komunikacija in organizacija sta potekali brez kakršnih koli težav. Ker imava majhnega sina – v začetku priprav je bil star komaj 3 mesece –, sva vse malenkosti urejali preko e-maila. Kljub temu da nisva imeli veliko osebnega stika, sem čutila, da je popolnoma predana organizaciji najine poroke. Skupaj z začetnim sestankom sva se dobili le 3-krat, a kljub temu je bilo vse, kar sva si zaželela, izpolnjeno. Z vsemi zunanjimi ponudniki, ki jih imajo na posestvu na voljo, je tam resnično mogoče pričarati pravljico.

NAJKVALITETNEJŠI PONUDNIKI

Če jih primerjam z drugimi ponudniki, kar je sicer mogoče krivično, pa vendar, lahko z gotovostjo trdim, da je pri njih vsaka poroka svoja zgodba in da so odprti za vse želje, ki jih imamo mladoporočenci. Olajšali so nama marsikatero odločitev, saj imajo resnično celovito ponudbo. Imajo svojo cvetličarno, tako da nama ni bilo potrebno tekati okrog na poročni dan. Vse sva se dogovorila z njihovo organizatorko in pripravili so nama prekrasno dekoracijo, o poročnem šopku pa sploh ne bom izgubljala besed (in ja, dostavili so mi ga kar v sobo – prekrasno, saj pravim).

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Poskrbijo tudi za vrhunsko poročno torto in pestro izbiro sladic. Zaželela sva si slovenske pogostitve ob sprejemu svatov in skupaj z njihovimi nasveti smo izpeljali krasno pogostitev pod toplerjem. Vsi gostje najine poroke so bili navdušeni nad tem, kako organizirano je potekal poročni dan: od sprejema naprej jih je spremljala vodička, nagovorila jih je v najinem imenu in jim razložila, kako bo potekal obred.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

NEPOZABNA POROKA

Brez kakršnih koli pomislekov bi se ponovno odločila za poroko na njihovem posestvu, saj so resnično izpolnili vse najine želje, dodali svoje ideje in skupaj smo spletli celoto, ki se je bova z veseljem spominjala do konca življenja. No, vsaj do zlate obletnice poroke, kjer se bomo definitivno spet srečali.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

VSE JE POTEKALO BREZ ZAPLETOV

Ob tej priložnosti bi se rada še enkrat zahvalila gospe Tini Samardžič. Poskrbela je, da je dan minil brez kakršnega koli stresa (saj veste, neveste smo lahko na poročni dan precej razburjene), bila sem popolnoma sproščena, saj mi je ga. Tina ves čas dajala občutek, da je 100-odstotno predana svojemu delu in bo poskrbela, da bodo izpolnjene tudi vse malenkosti. Spremljala naju je skozi celotno obdobje priprav in na poročni dan do zgodnjih jutranjih ur, za kar sva ji neizmerno hvaležna. Zato torej hvala še enkrat.

Če vaju najina zgodba še ni prepričala, vama na hitro predstavim še možnosti porok, da bo vajina odločitev še lažja. Odločata se lahko kar med 3 različnimi lokacijami obreda in med 2 vrstama civilnega obreda. 

LOKACIJE

- RAČJI OTOK: maksimalno število gostov na obredu 200 oseb

- OTOČEK LJUBEZNI: maksimalno število gostov na obredu 150 oseb

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

- STEKLENA DVORANA Kongresnega centra: maksimalno število gostov na obredu 80 oseb

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Ob rezervaciji zunanje lokacije vam rezervirajo tudi rezervno notranjo v primeru slabega vremena. Končno lokacijo obreda izberete najkasneje 36 ur pred začetkom obreda. 

VRSTE OBREDA

KLASIČNI CIVILNI OBRED:

- sprejem ženina in neveste ter svatov

- odhod svatov do izbrane lokacije obreda

- prihod neveste in očeta do lokacije

- poročna koračnica

- uradni civilni obred Upravne enote Kranj

- špalir svatov, metanje riža ali cvetja

- čestitke

- pogostitev

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

DELUXE CIVILNI OBRED:

- sprejem ženina in neveste ter svatov

- odhod svatov do izbrane lokacije obreda

- prihod neveste in očeta s kočijo, čolnom ali golf vozilom

- glasbeni dogodek na izbrani lokaciji

- poročna koračnica - v živo

- uradni civilni obred Upravne enopte Kranj

- osebna zgodba mladoporočencev in metanje venčka ljubezn

- nastop glasbenikov z izbrano melodijo

- špalir svatov, metanje riža ali cvetja

- čestitke

- pogostitev

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

POSKRBLJENO TUDI ZA ZABAVO

Ker sva vedela, da želiva poroko »vse na enem mestu«, sva se pozanimala tudi glede zabave. Tudi tukaj je ponudba zelo raznolika. Organizirajo vam lahko zabavo na prostem ali v zavetju Kongresnega centra Brdo, kjer so vam na voljo kar tri različne dvorane, tako da lahko zadovoljijo vsem vašim željam in sprejmejo veliko število svatov. 

ZABAVA NA PROSTEM

Če se odločita za zabavo na prostem, vama je na voljo RAČJI OTOK – gre za otoček sredi narave, kjer lahko pod šotorom gostita do 100 svatov, kot popestritev pa vama nudijo tudi pripravo hrane pred svati.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

ZABAVA V DVORANI

V Kongresnem centru Brdo so vama na voljo tri različne dvorane:

- DVORANA SPLENDENS – organizirata lahko zabavo za 80–100 ljudi;

- DVORANA HEROS – zabava za 60-80 ljudi;

- za večje poroke vama je na voljo dvorana GRANDIS, kjer lahko gostijo kar do 240 ljudi.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

KULINARIKA

Kulinarika na Brdu je raznolika in vrhunska tako kot vse ostale njihove storitve. S pomočjo vrhunskih šefov izdelate menije, ki ustrezajo vašim željam, se skupaj odločite za spremljajoča vina, vse skupaj vam lepo »zapakirajo« v menu kartice, oblikovane glede na vašo poroko.

POSKRBLJENO JE ZA VSE

Če vaju še vedno nisem prepričala, da je poroka na Posestvu Brdo resnično pravljična, vama predstavim še nekaj njihovih dodatnih storitev, s katerimi zagotovijo, da bosta obred in slavje resnično prilagojena vašim željam, in prepričana sem, da vas ne bodo pustili ravnodušne.

 

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

Te storitve so: 

- voden ogled po posestvu Brdo za svate v času vašega poročnega fotografiranja 

- predporočno fotografiranje s piknik košarico v parku 

- najem lipicancev za poročno fotografiranje 

- okrasitev okolice z ognjem ali baklami

- kulisa za fotokotiček 

- pester izbor daril za svate

- dodatna osvetlitev prostora zabave

- laser show opolnoči

- izpust balonov z lučkami ali kresničkami 

- možnost raznovrstne cvetlične dekoracije, saj imajo lastno cvetličarno 

Poskrbijo tudi za animacijo vaših najmlajših gostov: Otroške urice (Lov za zakladom), Animacija za otroke na slavju ob prisotnosti 2 animatorjev.

POMOČ PRI ORGANIZACIJI

Od prvega sestanka do vključno dneva poroke vam nudijo svojega koordinatorja in organizatorja porok, ki bo poskrbel, da bo tudi na dan poroke vse potekalo po planu
Zagotovijo vam vodnico, ki vaše goste pričaka na dogovorjenem zbirnem kraju in jih vodi do mesta poroke, organizirajo cvetlično pripravo lokacije obreda, cvetlični aranžma na matičarjevem omizju, okrasijo mostove s sezonskim cvetjem, svečano pripravijo lokacije zabave, okrasijo mize, pripravijo vam sedežni red in imenske kartice svatov.

Pravljična poroka na Posestvu Brdo

TUDI ZA NAMESTITVE JE POSKRBLJENO

Ko ob vsem tem dodam še, da mladoporočencema ob rezervaciji zabave podarijo še nočitev z zajtrkom v eni izmed številnih suit, ki so resnično prekrasne, in da tudi za vaše goste nudijo možnost namestitve po posebnih cenah, sem prepričana, da ste tako kot jaz popolnoma navdušeni nad njihovo ponudbo in boste nedvomno pomislili, da bi svoj véliki dan preživeli na pravljičnem Posestvu Brdo

Upam, da bodo vajine priprave na ta posebni dan potekalo tako sanjsko kot najine; poročni dan mine, kot bi tlesknil s prsti, zato vama priporočam, da skušata uživati že v samih pripravah na poroko. 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Kako sem izbrala poročno lokac...

Avtor: Ajda

Usoda me je pripeljala, do sanjske poročne lokacije. Preberi več

Naslednja objava

Najlepše poročne lokacije

Avtor: Zaobljuba.si

Izbira poročne lokacije ni lahka naloga, zato smo danes pripravili nek... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+