Čarobni poročni sejem v Galeriji Repanšek.

Avtor: 
Petra Starbek
Čarobni poročni sejem

Poročne obleke, poročne torte, poročni prstani, poročna dekoracija in poročni šopki so bili le delček prvega Čarobnega poročnega sejma v Galeriji Repanšek, v izvedbi Zlatarnice.

Tako kot obožujem poroke, obožujem tudi vse dogodke, ki so povezani z njo. Zato sva se s Tjašo Babnik, iz portala Zaobljuba.si, to soboto udeležile prvega Čarobnega sejma, na res prelepi lokaciji, v Galeriji Repanšek.

Prišli sva ravno v času modne revije in tega dogodka, kot dami, nisva smeli zamuditi. Občudovali sva lahko manekenke v prelepih poročnih oblekah, z dodelanim poročnim make upom ter pričesko.

Poročno ličenje

Piko na i obleki je dodal še poročni šopek ter izbran nakit trgovine Zlatarnica. Obema pa je zastal dih, ko sva zagledali poročno obleko z dolgo vlečko in si predstavljali, da greva pred oltar v mogočni katedrali.

Poročna obleka - poročni sejem

Po končani modni reviji sva se podali v boj za poročni šopek. Poročna revija se je pompozno končala z razrezom poročne torte (iz slaščičarna Kraljevi Mignon) ter podeljevanjem privlačnih nagrad.

Ker še vedno nisva obiskali ponudnikov, sva se hitro odpravili nazaj v Galerijo Repanšek. Na žalost so nekateri ponudniki že odšli, kljub temu sva spoznali zanimive in kvalitetne ponudnike, ki so vztrajali do konca.

Najbolj se nama je vtisnila v spomin dekoracija cvetličarne Omers in izposojevalnica Kredenca. Največ ponudnikov se je predstavljalo s poročnimi oblekami ter postavitvijo poročnih dekoracij oziroma poročnih šopkov. Opazili sva tudi belo Vespo, ki je krasila razstavni prostor Kristala.

Poročni šopek

Svetujem vam, da se na poročni sejem odpravite prej, da vam kdo ne uide.  

Midve se že veseliva novih poročnih dogodkov, ki jih bova z veseljem obiskali.

Petra Starbek v spremstvu Tjaše Babnik ;)

FOTO: ROK MAJHENIČ

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+