Poročni trendi v letu 2015

Avtor: 
Luka Luka in Zaobljuba.si
poročna dekoracija, trend 2015

Trendi porok se iz leta v leto spreminjajo. Lansko leto je bila zelo modna vintage poroka, letos pa je v modi glamurozna poroka v zlati barvi – pričakovano bo v ospredju zlata, ki se bo kombinirala z vsemi drugimi barvami. 

Poročne tiskovine

Začnimo pri vabilih na poroko, ki so prvi stik bodočih mladoporočencev z vsemi povabljenimi. Letošnja vabila bodo lasersko zrezljana v čipke. Vse ostale poročne tiskovine bodo prav tako zlate in v kombinaciji druge izbrane barve.

poročna dekoracija, pogrinjek, miza, trend 2015

Nevestina obleka

Tista nevesta, ki želi biti v trendu, bo zagotovo imela obleko narejeno iz veliko čipke. Poročna obleka naj bo bogata, glamurozna, elegantna in razkošna

poročna obleka, čipka

Dekoracija poročnega prostora

Poroka mora biti zelo elegantna, zato je potrebno vso dekoracijo pripraviti tako, da bo v stilu in prestižnega izgleda. Mize naj bodo okrogle, okoli njih pa zlati stoli v kombinaciji različnih odtenkov blaga. V kolikor se vseeno odločita za vintage poroko, naj bodo naravne barve kombinirane tako, da bo dekoracija izgledala prestižno. Povsod naj bodo dodatki čipke, zlate barve in seveda zlati servieti.

poročna dekoracija, pogrinjek, miza, trend 2015

Pogrinjki miz

Pogrinjki miz morajo biti razkošni. Uporabljale se bodo močne barve prtov v dveh odtenkih. Kombinirata lahko črno-zlato, belo-zlato ali pa rdečo-zlato barvo. Kozarci naj bodo na čimvečjih pecljih, tako vodni kot vinski. V tem stilu morata imeti tudi podkrožnike, ki naj bodo velikega premera in v zlati barvi. Pri dekoraciji se lahko malo poigrata, saj je lahko vse v različnih višinah.

Cvetje na poroki

Cvetje naj bo v pastelnih barvah, saj ne sme preveč izstopati. Nikakor pa to ne pomeni, da ga ne sme biti veliko, saj imata lahko cvetja v neomejenih količinah. Pri poročnem cvetju zagotovo ne velja »manj je več«, zato raje upoštevajta načelo »več je več«.

poročna dekoracija, trend 2015

Poroka je vajin dan, zato se prepustita domišljiji in ustvarita čarobne spomine.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+