NEVESTA IN POROČNI PRSTANI

Avtor: 
Zlatarna Celje
Poročni prstan

Z zaroko se začnejo priprave na začetek vajinega skupnega življenja – poroko. Brez poročnih prstanov ne gre – pa naj si gre za dolge priprave na poroko ali hiter skok do matičarja.

Za bodoča mladoporočenca je izbira poročnih prstanov prav posebno doživetje, saj gre navsezadnje  za odločitev, ki naj bi držala do konca življenja. Poročna prstana bosta nosila vse življenje, zato si vzemita čas za nakup. Pred nakupom se med seboj posvetujta, povejta svoje želje in pričakovanja, tako da bosta vedela, kaj in kako izbirati.

Razmislita tudi o naslednjih vprašanjih: Kakšno poročno obleko bo nosila nevesta? Kakšne so ženinove najljubše barve, ali se rad obleče klasično, lahkotno, moderno? Kaj najbolj pristojni polti kože, barvi las, barvi oči? Se poročni prstani ujemajo z vsakodnevnim nakitom?

Upoštevata lahko modne smernice ali se odločita za klasičen poročni prstan.

Če se kljub vsemu ne morete odločiti kakšen prstan izbrati pa vam lahko pomagajo spodnji opisi, ki so pripravljeni za različne tipe nevest, ki se odločajo za različen nakit.  

Klasična nevesta

Klasična nevesta si najraje izbere klasičen poročni prstan, oblikovan kot preprost zlat obroček, ki je privlačen predvsem zaradi preprostosti. Takšen prstan je vedno moderen, lahko rečemo tudi, da je kot večna klasika. Zraven naj si nevesta izbere biserno ogrlico, okrašeno z lepo poudarjeno zlato sponko. V ušesa naj si nadene preproste bele biserne uhane.

Klasičen poročni prstan

Romantična nevesta

Vplivi iz zgodovine se vračajo v modernejši obliki. Poročni prstani z izpisanimi ljubezenskimi izjavami ali imenom izbranca bodo v prihodnosti zelo pogosti. Ljubezensko izjavo, kot je »Ljubim te.«, lahko za vedno ovekovečite na notranjo stran prstana. Pogumnejši pa lahko svojo ljubezen izpovedo tako, da bodo to videli vsi – na zunanjo stran. Zunanja stran je lahko okrašena tudi z nežnim cvetličnim ali ljubezenskim motivom. Nakit, ki se poda zraven, so verižica s srčkom, cvetlični vzorci in viseči uhani.

Graviran poročni prstan

Moderna elegantna nevesta

Poročni prstani so oblikovani za sodobne neveste, ki cenijo lepoto oblike. Zanje so značilne čiste, preproste linije ter kombinacije rdečega in belega zlata. Površina je pogosto matirana, kar daje prstanu posebno prefinjenost in eleganco. Skrivnost lepote se lahko skriva na notranji strani, v profilu prstana, ki je z notranje strani rahlo zaobljen. Kot kombinacijo nakita naj si neveste izberejo sodobno oblikovane ogrlice in uhane.

Modern poročni

Nevesta, ki izžareva prestiž

Najprestižnejša skupina poročnih prstanov so prstani z vdelanimi briljanti, ki izžarevajo poseben pečat prestiža. Smernice vse bolj narekujejo nakit z briljanti, novost pa je, da se tudi vse več moških odloča za briljante v poročnih prstanih. Lahko pa se odločita, da bosta briljanta na notranji strani prstana in bosta le vidva vedela za to dragoceno skrivnost. Nakit, ki se lepo poda zraven, je briljantni. Večja briljanta v obesku in uhanih lepo dopolnjujeta podobo neveste. 

Briljantni poročni prstan

Prepričani smo, da bosta tudi vajin sanjski poročni prstan našla pri Zlatarni Celje. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+