15 minut z Joy

Avtor: 
Zaobljuba.si
Joy Photo Booth, photo booth, poročni fotograf, poroka, Ujeti trenutek, zaobljuba.si

Joy Photo Booth ima prav posebno ime ... Nam lahko zaupata, kakšno je njegovo poslanstvo?

Jure in Pika sva najbolj znana kot specializirana fotografa za fotografiranje novorojenčkov in delujeva pod imenom Ujeti trenutek. Ko so nama zdravniki napovedali, da bova morda imela enega otroka v 100-ih letih, se nama je podrl svet. Uprla sva se tej verziji najinega življenja in s pozitivno naravnanostjo imava sedaj dva sončka, ne le enega. Najino zgodbo sva si želela deliti še z drugimi in na najini spletni strani ustvarila projekt #trenuteksreče, ki bi združeval inspiracijske zgodbe vseh tistih, ki so po naporih le prišli do svojih zakladkov.
Da bi projekt dosegel čim večje število ljudi, sva si zamislila Joy Photo Booth izkušnjo (Joy), ki bo ne le razveseljevala ljudi, temveč jih bo tudi seznanila s projektom #trenuteksreče in jih ozavestila o neplodnosti. Torej … UJETI TRENUTEK + TRENUTEK SREČE = JOY.

Joy Photo Booth, photo booth, poročni fotograf, poroka, Ujeti trenutek, zaobljuba.si

Komu je Joy Photo Booth namenjen?

Prav vsem, ki si želijo, da bi si gostje njihovo zabavo / dogodek za vedno zapomnili. Gre za zabavno izkušnjo fotografiranja, še pomembnejše pa, da se z natisnjenimi fotografijami ohrani spomin na dogodek.

Zakaj sta se profesionalna fotografa odločila, da naredita photobooth v obliki "naprave"?

Jure: Kot poročnega fotografa so me večkrat povpraševali, če imam v ponudbi tudi photo booth. Ta je postal že nekakšen trend na zabavah. In dvema paroma sem ugodil. Na prvi poroki sem moral sam fotografirati svate s smešnimi rekviziti (ta opcija ni bila zanje prijetna, saj se pred fotografom ne moreš popolnoma sprostiti). Na drugi poroki pa smo na stativ postavili fotoaparat, nanj priklopili daljinsko prožilo in zabava je bila zagotovljena cel večer. A žal z eno pomanjkljivostjo. Svatje niso imeli nič od tega niti fotografij niso videli. Takrat sem dobil idejo, da bi izdelal napravo, ki bo združevala vse, kar je potrebno. Ekran, na katerem se lahko vidiš – odlično uporabniško izkušnjo –, in seveda natisnjene fotografije, ki bodo obujale spomine na dan zabave.
Ker sem se tistega leta ustrašil investicije, sem projekt opustil. Za nekaj časa … Zdaj pa sva se s Piko vrnila v igro in ustvarila Joy Photo Booth. In to ne navadnega. Projekt se je začel z nakupom 30 let starega kombija Zastava, ki je trenutno v fazi renovacije in predelave v edinstveno Photo Booth napravo na štririh kolesih. Ker so se dela na kombiju zelo zavlekla, sva v tem času sestavila prosto stoječo Photo Booth napravo, da sva lahko že začela osrečevati ljudi in mednje širiti projekt #trenuteksreče.

Joy Photo Booth, photo booth, poročni fotograf, poroka, Ujeti trenutek, zaobljuba.si

Zakaj naj se mladoporočenca odločita za Photo Booth na poroki in v čem je Joy drugačna?

  1. Vsi mladoporočenci si želijo imeti na svoji poroki nasmejane, vesele in zadovoljne svate in Joy bo za to definitivno poskrbela.
  2. Takoj ko Joy zaključi svoje delo, prejmeta mladoporočenca vse natisnjene fotografije in po poročni noči prideta domov že z ohranjenimi spominčki. Joy namreč natisne dve fotografiji, en izvod za portretiranca, drugega za ženina in nevesto.
  3. Ko govorimo o drugačnosti …, kdo pa je že doživel Photo Booth izkušnjo v kombiju?

Joy Photo Booth, photo booth, poročni fotograf, poroka, Ujeti trenutek, zaobljuba.si

Se mora par ukvarjati tudi z logističnimi zadevami, če je na poroki prisotna Joy? Ali morata na kaj paziti?

Prosto stoječa Photo Booth naprava potrebuje za svoje delovanje električno vtičnico in cca. pet kvadratnih metrov prostora. Naprava znotraj kombija pa lahko deluje tudi brez električne vtičnice v bližini.

Sta opazila, da so svatje zadržani pri poziranju pred Joy?

Res je, ko prvič stopijo pred napravo, so še malce zadržani, a rada jim poveva, da ni dolga pot od amaterskega do profesionalnega fotomodela, le večkrat je potrebno stopiti pred fotografski objektiv. Prav vsakdo se sčasoma popolnoma sprosti. K temu veliko prispevata najina animacija in vzpodbuda (najbolj si želiva, da bi bila Joy ves čas najema aktivna). Natisnjene fotografije pa so krona vsega – resnično dodana vrednost celotni izkušnji.

Joy Photo Booth, photo booth, poročni fotograf, poroka, Ujeti trenutek, zaobljuba.si

Si tudi vidva želita poroko popestriti z Joy Photo Booth - om? Povprašajta Piko in Jureta za ponudbo!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

15 minut z Anjo Rebek

Avtor: Zaobljuba.si

15 minut smo preživeli z eno izmed vodilnih slovenskih poročnih organi... Preberi več

Naslednja objava

15 minut s Tino Fojkar Tomašev...

Avtor: Zaobljuba.si

Poklepetali smo z oblikovalko poročnih tiskovin Tino Fojkar Tomaševič.... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+