10 stvari, ki jih ne smeš pozabiti na svoj poročni dan

Avtor: 
Zaobljuba.si
Bodoča nevesta

Ko se končno prebudiš v dolgo pričakovan sanjski dan, ko boš najlepša nevesta in so vsa načrtovanja za teboj, si vseeno splaniraj priprave. Po dolgih pripravah za čarobni poročni dan, se lahko sprostiš in uživaš, vendar ne pozabi na 10 najbolj pomembnih stvari, da bo vse potekalo brez nevšečnosti.

1. ZJUTRAJ POPIJ VELIKO VODE

Tvoj dan bo zelo dolg, zato moraš najprej poskrbeti za hidracijo svojega telesa in s tem za svoje dobro počutje. Ker boš malo na trnih, lahko hitro pozabiš na pitje vode, zato že zjutraj preventivno popij veliko vode in vstopi sveža v svoj najpomembnejši dan.

2. OBUJ ČEVLJE BREZ VISOKE PETE

Misli na to, da boš skozi celoten poročni obred in zabavo v visokih petah. Med pripravami na poroko zato nosi čevlje brez visoke pete, da boš pripravljena na preostanek dneva in imela spočite noge.

3. NAPOLNI SVOJ TELEFON

Veliko nevest ima na telefonu shranjene pomembne zapiske, številke organizatorjev in najpomembnejše, svoje zaobljube. Ravno zato bi nastal velik problem, če bi imel telefon prazno baterijo. Prav tako boš na poročni dan prejela veliko sporočil, čestitk in dobrih želja, kar ti bo kar hitro praznilo baterijo. Večer pred poroko priklopi telefon na polnilec, slednjega pa tudi ne pozabi vzeti s seboj.

4. SOBA ZA PRIPRAVE NA POROKO MORA BITI POSPRAVLJENA

Fotograf te bo spremljal skozi celoten poročni dan, zato mora vse izgledati popolno - s tabo bo tudi v sobi, kjer se boš ličila in oblekla v poročno obleko. Ravno zato moraš poskrbeti, da bo soba ves čas pospravljena in bo nekdo sproti odstranjeval vate, robčke in obleke, ki ne sodijo na fotografijo.

5. PRIPRAVI SI MAKEUP

Če boš kot večina nevest, boš poročno ličenje prepustila strokovnjaku. Zato pri sebi ne potrebuješ množice ličil - pripravi si le šminko in puder za manjše popravke.

6. PRIPRAVI SI »PLAYLISTO« SVOJIH NAJLJUBŠIH PESMI

Da boš med pripravami na tako pomemben dogodek kot je poroka ostala čimbolj sproščena, si vnaprej pripravi seznam predvajanja svoje najljubše glasbe. Ko se bodo med pripravami v ozadju predvajale tvoje najljubše pesmi, ob katerih boš prepevala in se zabavala, boš ostala dobre volje in sproščena.

7. IMEJ OČIŠČEN POROČNI PRSTAN

Prepričaj se, da je tvoj zaročni prstan čist in sije v vsej svoji lepoti. Poročni fotografi bodo zagotovo posneli čudovite fotografije vajinih poročnih prstanov, zato morata biti očiščena in svetleča.

8. MED PRIPRAVAMI NA POROČNI »DA« IMEJ V SOBI LE NAJBLIŽJE

Ko se boš pripravljala na usodni »DA«, se pripravi na vprašanja glede navdušenja ali nervoze, saj te bodo ves čas opazovali. Ker potrebuješ svoj mir,  poskrbi, da te pri pripravah spremljajo le tvoje družice in najbližji.

9. DAN BREZ NOVIC

Med pripravami moraš ostati mirna in zbrana, zato za organizacijo oziroma preverjanje detajlov zadolži nekoga drugega. Ker bodo tvoje družice in mama ves čas ob tebi, moraš najti zaupanja vredno osebo, ki bo vse uredila in ti ne bo kvarila dneva z nepotrebnimi novicami o tem, da se kaj ni izšlo. Prav tako ne beri časopisa in ne prižigaj televizije, saj ti lahko slaba novica pokvari razpoloženje.

10. PAZI NA TO, KAJ JEŠ

Ne eksperimentiraj z zajtrkom – naj bo povsem vsakdanji. Za dobro počutje je najbolje, da ješ hrano, za katero veš, da ti ne povzroča slabosti. Če nisi prepričana v tisto, kar bo na pogostitvi, si skuhaj še kaj za seboj.

Odločitev, kateri nasvet boš upoštevala, prepuščamo tebi. Važno je, da bo dan, ko se bosta zaobljubila, poseben in poln sreče.

 

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+