Sanjska ona-on.com poroka 2018 ~ Mateja & Brane dahnila »da«

Avtor: 
ona-on.com
sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

5. maja 2018 sta svojo ljubezensko zgodbo, ki se je pričela pred 13. leti na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com s Sanjsko ona-on.com poroko okronala Mateja & Brane!

Sobota, 5. maj 2018, je bil prav poseben dan – dan, ko sta svojo ljubezensko zgodbo s Sanjsko ona-on.com poroko okronala Mateja in Brane!

Njun poročni dan je bil prav zares sanjski – »da« sta dahnila na sončno majsko soboto v družbi svojih najdražjih.

Mateja & Brane sta se na ona-on.com spoznala pred 13 leti. Brane je bil na ona-on.com registriran nekaj dni, ko je tam našel "črnolaso lepotico, ki je živela na obali." Takoj ji je napisal sporočilo.

Mateja se je na ona-on.com registrirala zaradi radovednosti in prav njena radovednost jo je pripeljala do Braneta. "Urejen fant s kravato, pristen nasmeh, vesele očke, samozavestna drža. 'Opa,' sem si mislila, tega bi pa rada spoznala." In mu je odgovorila.

sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

Kateri pripetljaj se je zgodil na njunem prvem zmenku? Preberite nadaljevanje zgodbe.

Sanjska poroka 2018: Pravljična kočija, romantična glasbena spremljava in oranžni čevlji

Majsko soboto so najbližji Mateje in Braneta preživeli na z naravo obdani romantični lokaciji, ki sta jo mladoporočenca izbrala za kraj, kjer sta svojo zgodbo okronala s Sanjsko poroko.

Svate je prvi pozdravil ženin Brane, ki je naravnost sijal v sivi poročni obleki, ki so mu jo po meri izdelali krojači iz Morro Sartoriale. Posebnost ženinove oprave pa so zagotovo bili oranžni čevlji, ki so mu jih po njegovih željah izdelali v čevljarstvu Mihoya.

sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

Bi sanjsko poroko? Sodelujta na natečaju Najina zgodba in se naslednje leto sanjsko poročita!

Kaj kmalu je prišel čas, ko je Brane začel pogledovati proti dovozu: V daljavi se je namreč slišalo hupanje prav posebne kočije, ki je prevažala prav posebno dekle – njegovo bodočo ženo. Ko je pravljična kočija, ki jo je upravljal grof Štatenberški, ustavila, je na rdečo preprogo stopila nevesta. Mateja je sijala v čudoviti beli obleki, piko na i njenemu izgledu pa so dali v frizersko-kozmetičnem salonu SNIP SNAP Professional, kjer so jo naličili in ji uredili frizuro.

sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

Nevesta se je do svojega ženina s poročnim šopkom v belo-oranžni kombinaciji, ki so ga skupaj s preostalo cvetlično dekoracijo pripravili v Vrtnem centru Gašperlin, sprehodila v družbi očeta, nato pa je skupaj z bodočim možem stopila proti matičarju.

Civilni obred je bil poln čustev.  Izmenjava poročnih prstanov, ki so jima jih po željah pripravili v Zlatarnici, je požela velik aplavz. Po obredu sta se mladoporočenca ponovno sprehodila po rdeči preprogi, svatje pa so ju zasipali z rižem.

sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

Mladoporočenca navdušila s plesno koreografijo, navdušila tudi poročna torta

Po spustu belih helijevih balonov in čestitkah vseh prisotnih je bil čas za poročno zabavo. Po prvem okrepčilu sta novopečena mož in žena otvorila plesišče – navdušila sta z živahno plesno koreografijo, ki sta jo pilila v plesni šoli La Bolita. Sledil je ta pravi poročni žur, kaj kmalu pa je bil čas, da si mladoporočenca izmenjata grižljaj sladke poročne torte, ki so jo pripravili v slaščičarni Galerija Grad.

sanjska poroka, ona-on.com, zaobljuba.si

Da so na poroki uživali tudi najmlajši svatje, sta poskrbeli varuški iz Varuška po meri, poročni dan pa je ovekovečil fotograf in videograf Max Verderber.

Bi sanjsko poroko tudi vidva?

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on.com? In si želita sanjske poroke? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se s sodelovanjem na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com potegujta za lepe nagrade.

Bi sanjsko poroko? Sodelujta na natečaju Najina zgodba in se naslednje leto sanjsko poročita!

Fotogalerijo celotne poroke si lahko ogledate na tej povezavi.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Stroški kraljevske poroke

Avtor: Zaobljuba.si

Koliko sta za poroko zapravila Princ Harry in Magan Markel? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+