Elegantna poroka na vrhu Ljubljane

Avtor: 
Zaobljuba.si
Najlepša poroka leta 2017

Letos smo že četrtič uspešno izvedli natečaj, kjer smo z vašo pomočjo izbrali najlepšo poroko leta. Največ všečkov ste, dragi uporabniki, letos namenili poroki, ki se je odvijala na skrivaj odvijala na Ljubljanskem gradu. Čestitamo zmagovalnemu paru in jima želimo vse najboljše :).

1. Na kratko opišita svojo zgodbo

Začelo se je z zaroko marca 2015. Bila sva na potovanju po New Yorku, ko me je moj – zdaj že mož – na vrhu Empire State Buildinga zaprosil za roko. Kmalu zatem sva izvedela, da bomo čez devet mesecev postali družinica, zato sva se odločila, da s poroko malce počakava. Želela sva si v načrtovanju uživati in si za priprave vzeti čas. No, nekega jesenskega večera, ko sva ležala na kavču in gledala TV, je padla odločitev: 6. maj 2017 bo najin dan. In tako so se pričele “tihe” priprave na najin dan D. Že nekaj časa sva vedela, kakšno poroko si želiva. Preprosto, majhno, elegantno.

Najlepša poroka leta 2017

Takoj sva se strinjala, da se poročiva v ožjem družinskem krogu, teden ali dva kasneje pa narediva še dober poporočni žur za najine najboljše prijatelje. Vedela sva, da se bova poročila v Ljubljani na Ljubljanskem gradu, žur pa bova kasneje pripravila na Koroškem (oba sva namreč s Koroške). Zakaj tihe priprave? Ker sva se tako rekoč poročila “na skrivaj”. Tik pred zdajci sva povedala le najbližjim sorodnikom, prijatelje pa sva o poroki obvestila, ko sva bila že poročena. Presenečenje nama je uspelo, a bilo je zelo težko, saj v današnjem času ni enostavno molčati in hkrati načrtovati.

Najlepša poroka leta 2017

2. Sta si izbrala kakšno posebno tematiko ali rdečo nit poroke?

Kakšne posebne tematike si nisva izbrala, imela pa sva zamisel, kako naj bi vse skupaj izgledalo. Mož se je seveda z nekaj pripombami hitro strinjal z mano. Želela sva si preprosto, sproščeno poroko. Vabila sva izdelala sama. Bila so v bež barvi, za dekoracijo pa sva izbrala belo in pudrasto roza barvo. V teh odtenkih sta bila tudi moj šopek in dekoracija v gostišču.

Da se je vse ujemalo, sva z mojo pričo skupaj izbrali tudi njeno obleko v nežno roza barvi. Mož in njegova priča pa sta se uskladila z obleko temno modre barve, belo srajco, lesenim metuljčkom (ki ga je po naročilu izdelala Alenka Žakelj – Akalu) ter rjavim pasom in čevlji. Želela sem si, da se bo na ta dan dobro, predvsem pa udobno počutil tudi najin sin Jal, zato sem zanj izbrala moderne modre kavbojke, belo srajčko, lesenega metuljčka in bele all starke.  

Za poporočni piknik pa sva se odločila za črno-belo kombinacijo in dress code za povabljene.

3. Kaj vama je povzročalo največ težav?

Največ sva jih imela na začetku z usklajevanjem datuma poroke in piknika, izbiro in rezervacijo gostišča, fotografa, frizerja ... Ampak na srečo so se nama vse želje pri izbiri uresničile in na koncu se je vse dobro izšlo (s piknikom vred).

4. Kateri poročni detajl vama je bil najpomembnejši?

Hmm, kar vsi. Želela sem si, da bi se vse ujemalo ... in se tudi je.

5. Bi kaj spremenila, če bi se še enkrat poročila?

Ne, ničesar. Še enkrat bi se odločila točno tako, kot sva se. Imela sva takšno poroko, kot sva si jo zamislila in želela.

Najlepša poroka leta 2017

6. Bi koga od sodelujočih ponudnikov še posebej pohvalila?

Ja, rada bi se še enkrat zahvalila gospe Ireni iz poročnega salona Ena in Edina. Ko sem jo spoznala na poročnem sejmu na Ljubljanskem gradu, sem vedela, da je ona tista, ki mi bo znala svetovati in pomagati pri izbiri obleke: takšne, ki si jo želim nositi na svoj poročni dan, tiste prave, ene in edine, moje poročne obleke, ki je bila v mojih mislih že izoblikovana. Gospa Irena, hvala za vašo pozitivno energijo, prijaznost, iskrenost, tople in vzpodbudne besede, enostavno hvala za vso pomoč in podporo! 

Posebna zahvala pa gre tudi najinemu fotografu Gregorju Ravnjaku, ki deluje pod imenom Happy Memories. Grega, hvala, ker si najin dan shranil v čudovite fotografije, ki nama bodo ostale za vedno v spominu. Hvala za tvojo sproščenost, za vse ideje in zamisli. Hvala, ker si bil z nami tudi na poporočnem pikniku. Najboljši si! 

Hvala puncam v salonu Med In Mleko, kjer so odlično poskrbeli za naše pričeske in make up.

Hvala Alenki Žakelj – Akalu, ki je naredila unikatne lesene metuljčke, lesene srčke za svate ter izdelala čudovito leseno škatlico za poročna prstana.

Hvala zlatarstvu Sterle, kjer so nama izdelali čudovita poročna prstana.

Hvala Cvetličarni Gardenia, kjer so poskrbeli za poročni šopek in namizno dekoracijo.

Zahvala gre tudi Gostilni Na Gradu za odlično kulinarično postrežbo in za to, da smo se zabavali dolgo v noč.

Hvala tudi Kmetiji Pavšar, kjer so pripravili celotno pogostitev na poporočnem pikniku.

Lahko bi rekla kar z eno besedo: hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k temu, da je bil najin dan popoln.

Najlepša poroka leta 2017

7. Kaj bi svetovala vsem, ki se organizacije lotevajo v tem letu?

Moj nasvet vsem je predvsem ta, naj se lotijo načrtovanja poroke umirjeno, sproščeno, naj uživajo v vsakem trenutku načrtovanja in naredijo svojo poroko točno takšno, kot si jo želijo! Enostavno uživajte, saj prehitro mine! 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Sproščena poroka na obali Indo...

Avtor: Zaobljuba.si

Upala sva si biti drugačna! Preberi več

Naslednja objava

Najlepša poroka leta 2017 je ....

Avtor: Zaobljuba.si

Znani so zmagovalci nagradne igre najlepša poroka 2017! Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+