Opomnik: ne pozabi na poroko!

Avtor: 
Zaobljuba.si
Instalab magnetki

Najboljši del poroke je zabava.

Ne katerakoli, ampak zabava v krogu ljudi, ki jih imata rada. Povabiti morata domače, prijatelje, morda tudi sodelavce. Sta že spisala vabila? Ker je tako lepo izstopati in narediti kaj posebnega, vama predlagamo, da namesto klasičnih pisemskih vabil naročita magnetke, ki si jih bodo zapomnili vsi povabljenci.

Instalab poročna vabila, instalab poročne zahvale

Vabilo, ki ga ne pozabiš!

Nedavno smo naleteli na idejo izdelave spominskih magnetkov s fotografijo po izbiri. Storitev je prilagodljiva vajinim željam, a pri vsem skupaj nam je najbolj všeč, da so magnetki obenem lahko vabilo na poroko. Ker jih bosta odposlala več mesecev prej, bodo magnetke vajini gostje lahko obesili na hladilnik, vajina fotografija pa bo prijeten opomin na zabavo, ki se približuje. Če zraven dopišeta še sladek opomnik, naj potrdijo svojo udeležbo, verjetno nihče ne bo pozabil na vajin srečni dan. Vabilca bodo lahko na hladilnikih ostala še dolgo, medtem ko bodo gostje pisemsko vabilo pospravili v omaro in se nikoli več ne spomnili nanj. Predvsem najbližjim bo ta ideja zelo pri srcu, saj je prijeten spominček na poroko.

Instalab poročna vabila, instalab poročne zahvale

Pobrskajta med različnimi možnostmi izdelave spominskih magnetkov na spletni strani instalab.club, kjer bosta našla lepo zbirko različnih izvedb.

Premislita in se odločita za svojo!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+