DIY: KOZAREC POROČNIH ŽELJA

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročne želje, jar, diy, steklenica poročnih želja

Poroka je izjemen življenjski dogodek. Načrtovanje pa za seboj hitro pripelje manj sanjske ... Stroške. Ne pozabi: pomembne so ideje in drobne pozornosti, ki poroko naredijo nepozabno. Zate smo pripravili idejo, kako enostavno (in brez večjih stroškov) poročne želje shraniti ... Za vedno!

ZAOBLJUBA JE ZA VAJU PRIPRAVILA DESIGN

Predstavljamo Zaobljubino rešitev za zapis poročnih želja vajinih svatov. Želje, ujete v večji steklen kozarec, bosta po poroki lahko postavila na vidno mesto v vajinem domu. In jih nekoč, na deževen sobotni dan, pod toplo odejo brala na kavču ter obujala spomine na vajin dan.

Kaj potrebuješ za pripravo? Papir, večji steklen kozarec, satenasti trak, škarje in pisalo. Seveda bo, pred začetkom izdelave, potrebno natisniti tudi naše, posebej oblikovane dokumente.

1.KORAK: Brezplačno natisni oblikovane DOKUMENTE

TUKAJ najdeš Zaobljubino srce: shrani ga na računalnik in natisni na papir. Izbereš lahko trši, nežno obarvan papir.

TUKAJ smo pripravili Zaobljubine listke, na katere bodo svati zapisali želje. Na enem dokumentu najdeš dva oblikovana vzorca, zato papir po tisku razpolovi.

2.KORAK: NAVEŽI SRCE NA VEČJI STEKLEN KOZAREC

Oblikovano Zaobljubino srce ima označen krog, skozi katerega potegni satenast trak in ga ovij okrog kozarca. Tako, tvoj stekleni kozarec poročnih želja je pripravljen na poroko!

steklen kozarec, diy, jar, poročni zapis

3.KORAK: PRIPRAVI LISTE za svate

Pripravi si posebno pisalo in Zaobljubine liste, katerih število naj se ujema s številom povabljencev. Priporočamo, da jih nekaj natisneš še za rezervo.

steklen kozarec, diy, jar, poročni zapis

4.KORAK: NA DAN POROKE ... 

Unikaten stekleni kozarec z Zaobljubinim srcom, liste in pisalo postavi na vidno mesto in pozovi svate, naj zapišejo svoje želje.

P.S.: Poročne želje preberi šele doma, po poročnem dnevu. Takrat uživaj v branju in nam sporoči, če je presenečenje za svate uspelo!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+