Znani finalisti Europarkove sanjske poroke

Avtor: 
Europark
Europarkova sanjska poroka

Na praznik ljubezni, 14.2., so se v Europarku predstavili finalisti Europarkove sanjske poroke, ki so izmed vseh prijavljenih parov uspeli prepričati žirijo. 5 finalnih parov so namreč izbrali priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek, stilistka in koreografinja Ana Žvorc ter center managerka Europarka Simona Mandl, končna odločitev o zmagovalcu pa je zdaj v rokah javnosti.

Žirija Europarkove sanjske poroke

Za svoje favorite boste na www.sanjskaporoka.europark.si lahko glasovali od 20.2.2017, vsak teden pa bo izpadel par, ki bo prejel najmanj glasov. Tako bomo vsak teden bližje zmagovalnima zaljubljencema, ki bosta razglašena 20.3., večno zvestobo pa si bosta na Europarkovi sanjski poroki obljubila 13.5.2017!

In kdo so simpatični finalisti?

Ines Ferčič in Daniel Cigula sta se spoznala v pustnem šotoru na Ptuju, bila je ljubezen na prvi pogled. Zdaj razmišljata že tudi o naraščaju, zato pravita, da trenutek za poroko ne bi mogel biti boljši.

Ines Ferčič in Daniel Cigula

Samanta Posilović in Jurij Korbar sta skupaj delala v tovarni in med njima je preskočila iskrica. Zaročila sta se na grškem otoku, rada imata izzive, pravita pa, da je na prvem mestu vedno njuna ljubezen.

Samanta Posilović in Jurij Korbar

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar sta se spoznala na nekoliko bolj nenavadnem mestu: na zlati maši za župnika. Sta srečna starša dveh sinov, Aleksander pa je prijavnico za Europarkovo sanjsko poroko izpolnil sam, kot presenečenje za njegovo Ingrid.

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar

Natalija Bodner in Gregor Šipek sta kar 17 let živela le en kilometer oddaljena drug od drugega, preden sta se spoznala preko družbenega omrežja Facebook.  Zaročila sta se, ko sta krstila svojo hči, trenutno pa gradita tudi nov dom.

Natalija Bodner in Gregor Šipek

Tadeja Ornik in Boris Grubar sta se spoznala med študijem, ko sta oba tudi delala na pošti. Med drugim ju združuje ljubezen do slovenskih gora. Začetek njune zveze se začne s posebnim dnem, 29. februarjem – prav taka pa je bila tudi številka študentske sobe, v kateri sta preživela 2 leti zveze.

Tadeja Ornik in Boris Grubar

Več o finalnih parih, za katere boste lahko glasovali, si preberite na www.sanjskaporoka.europark.si!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Naslednja objava

Do sanjske poroke z Europarkom

Avtor: Europark

Europark pripravlja sanjsko poroko - morda prav vajino! Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+