Predstavljamo lokacije Poroke pod kamniškim nebom

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poroka pod kamniškim nebom

Še ne vesta, kje se bosta poročila? Ekipa »Poroka pod kamniškim nebom« je za vaju pripravila štiri sveže poročne lokacije. 25. marca 2017 pa pripravljajo poseben dogodek, kjer si jih lahko ogledata.

Udeležba na dogodek je BREZPLAČNA.

GRAD ZAPRICE

Na gradu Zaprice v Kamniku organiziramo za vas nepozaben civilni obred. Vsako soboto se na gradu odvijeta le dve poroki, kar pomeni, da boste imeli dovolj časa za prejemanje čestitk in pogostitev. Zunanji prostor sprejme za poročni protokol do 150 povabljenih, dvorana pa cca. 100 svatov. Parkirišče ob gradu je zagotovljeno za cca. 30 vozil s predhodno najavo.

Grad Zaprice

Romantično okolje gradu in imeniten grajski salon v drugem nadstropju sta kot naročena za slovesna osebna praznovanja, začetek skupne življenjske poti pa tudi za posebne slovesne dogodke. V gradu je mogoče najeti salon v drugem nadstropju, ki je bil obnovljen v zadnjih letih ob restavriranju baročne in historične poslikave s konca 19. stoletja. Salon je opremljen z osemdesetimi stoli.

Za prireditve in poroke s priokusom podeželskega sloga je primeren prostor travnik pred gradom, kjer stojijo ohranjene lesene kašče, krite s slamnato streho, iz 18. in 19. stoletja.
Prava grajska poroka se bo zgodila na rdeči preprogi ob grajskem obzidju s pogledom na stari del Kamnika ali v grajski sobani gradu. Po želji oziroma dogovoru bo sledil nagovor neveste in ženina ter svatov. Obred pa lahko zaključi ženin, ki bo s sabljo odprl steklenico penine.

Grad Zaprice

Da bo scenarij vsebinsko in časovno popoln, bomo z vami profesionalni koordinatorji, tako da bo vajin poročni obred kar se da sproščen. V vročih poletnih dneh pa so izjemno primerni in posebni prostori za prireditve: urejena travnata površina okoli gradu, kjer je z grajskega obzidja čudovit pogled na staro mestno jedro Kamnika, grajsko dvorišče in urejen arkadni prostor z lapidarijem.

MALI GRAD

Mali grad za Veliki dogodek!

Mali grad je sveže poročno prizorišče, ki gnezdi na travnati strehi mesta Kamnik in se nad starim jedrom ponosno postavlja na ogled. S svojo navdihujočo vsebino nagovarja pare, ki jih mikajo zračna prizorišča z značajem in obeti za samosvoje poročne pripovedi. "Na višini" ustvarjamo poročne zgodbe za sladokusce, ki jih pritegne prostor med zemljo in nebom in si tako želijo biti bližje zvezdam.

Mali Grad

Grajska prostrana scenografija izza simpatičnega škrbastega obzidja ponuja očarljive razglede na veličastne okoliške gore. Razgibanost  terena, fotogenična scenografija in edinstven scenarij obrednosti dogodka predstavljajo ujemanje všečnosti, s katerimi za vaju "zacumpramo" nenavaden dan in vama tako pričaramo polnovredno doživetje. Stremimo k udejanjanju začrtane filozofije, ki parom zagotavlja intimnost in butičnost, saj je prizorišče na izbrani dan posvečeno paru in njunim povabljencem, in to brez časovnih omejitev, ki bi lahko oskrunile obrednost dogodka. Predvsem pa sežejo naša razmišljanja čez ᾽planke᾽ zasidranih prepričanj o tem, kakšna naj bi bila poroka. In v tem duhu želimo prebujati in nagovoriti tudi bodoče mladoporočence.

Mali Grad

Drznemo si biti drugačni in prebujati v parih pogum, da uberejo načine izven uhojenih poti. Naša poslastica in dodana vrednost je kreiranje tematskih porok, ukrojenih po meri para. Imamo posluh za nenavadne želje, če jih še nimata, Vama jih mi ustvarimo:). S stilnimi priboljški želimo povzdigniti prostor in dati odmeven – vajin osebni pečat dogodku. To je ključna prednost naše filozofije in namere delovanja, pri čemer je naše vodilo predvsem osebnost para, zato v vsakem posebej iščemo navdih, da prizorišče ozaljšamo na način, ki bo v polnosti simbolike in detajlov odražal dvojino para. Mali grad v vsej svoji dinamični in razgibani podobi ponuja številne očarljive kotičke, ki si jih želimo unovčiti, tako da jih umestimo v scenarij posamezne poročne zgodbe.

Dobrodošla v našem svetu porok, ki so ukrojene po meri vajine ENOsti!

Pravzaprav poroke. Preprosto – Mali grad!

EKO RESORT POD VELIKO PLANINO

Poročita se na edinstveni novi lokaciji v objemu narave. Doživita pravljičnost Velike planine v dolini!

Eko resort pod veliko planino

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino bosta lahko to čarobnost in edinstvenost skupaj s svati doživela tudi sama. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.
Pravljična Velika planina v malem lahko naredi vajin dan še bolj poseben in nepozaben.

GOSTILNA REPNIK

Poroka na cvetoči livadi gostilne Repnik

Gostilna Repnik

Priznana družinska gostilna Repnik v Vrhpolju pri Kamniku z dolgoletno tradicijo in kakovostno kuhinjo, ki so jo nadgradili z znakom kakovosti Gostilna Slovenija in Okusi Kamnika, pripravlja tradicionalne jedi na edinstven sodoben način. Na svoji očarljivi cvetoči livadi s čudovitim razgledom na visokogorje gostijo slavja, poroke in poslovne dogodke, njihov novi penzion z devetimi unikatno opremljenimi sobami pa odlikujeta butična domačnost in izjemna izkušnja hotelskega bivanja. 

Civilne poroke organizirajo tako v svoji veliki dvorani kot na livadi, umaknjeni od pogledov, kjer od maja do septembra gostijo v prijetni senci paviljona ob ribniku manjše in večje družbe. V veliko manežo ob livadi lahko ob obredu ali po njem spustijo konje, mladoporočenca pa lahko pripeljejo tudi v prestižni kočiji viktoriji.

 

SO VAJU LOKACIJE PREPRIČALE IN BI RADA IZVEDELA ŠE VEČ?

>>Prijavita se tukaj na dogodek Poroka pod kamniškim nebom<<

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poroka pod kamniškim nebom

Avtor: Zaobljuba.si

Draga bodoča mladoporočenca! Če vaju zanimajo sveža poročna prizorišča... Preberi več

Naslednja objava

Najlepše poročne lokacije

Avtor: Zaobljuba.si

Izbira poročne lokacije ni lahka naloga, zato smo danes pripravili nek... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+