POROČNI SEMINAR PS.ZAROČENA 2017

Avtor: 
Petra Starbek
Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

Ste tik pred poroko, imate veliko obveznosti in ne veste, kje in kako bi začeli z organizacijo poroke? Potem vas vabimo na poročni seminar PS.ZAROČENA 2017, kjer boste od strokovnjakov z različnih področij izvedeli vse informacije, ki jih potrebujete za organizacijo vajine sanjske poroke. Vstop na dogodek je prost, potrebna je le predhodna PRIJAVA.

Dogodek bo potekal 25. novembra v hotelu Radisson Blu Plaza v BTC-ju med 18.00 in 21.00 uro.

Poročni seminar je dogodek, ki ga priporočamo vsem parom, ki si želijo izvedeti, kako se lotiti organizacije poroke, ki vam bo omogočila čim manj stresa in dan, v katerem boste uživali tako vi kot vaši svatje.

PREDAVATELJI IN POROČNE TEME

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

PETRA STARBEK – organizacija poroke (Storija inženiring)

Petra Starbek, izkušena organizatorka porok, je svoje življenje posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna, veliko časa pa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Stalno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke v Sloveniji in tujini ter vedno znova odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu.

JASNA OKLEŠEN – poročni makeup (Carpus makeup center)

Jasna Oklešen, makeup artistka in univerzitetna diplomirana ekonomistka, je začela ustvarjati že kot najstnica. Svoje prve makeup delavnice se je udeležila leta 1998, svoje znanje pa nenehno gradi in se izpopolnjuje tudi v tujini. Od leta 2005 vodi Carpus makeup center, kjer nudi izobraževanja za profesionalne vizažiste.

TINA SUŠNIK COLARIČ – poročni nakit in poročni prstani (Zlatarnica)

Tina je čarobna ustvarjalka v ozadju trgovine z nakitom Zlatarnica. Študij jo je sicer zanesel v čisto druge vode, vendar je bila moč po ustvarjanju in estetiki tako močna, da se je skupaj s sestro Petro odločila, da odpreta lastno trgovino, ki bo na slovenski trg pripeljala svežino z veliko ponudbo modernega nakita po dostopnih cenah. V svoji ponudbi nista pozabili niti na bodoče mladoporočence. Z leti njena želja po ustvarjanju ni usahnila, ampak se je še bolj vzbudila in začeli so se novi projekti – lastna linija nakita s sporočilom, podvezice True Love, organizacija Čarobnega poročnega sejma. Ker sama preprosto obožuje izzive in dinamiko dela, se rada poda na pot v neznano, zato že komaj čaka naslednji izziv. 

ANA GREGORIČ – poročna fotografija

Fotografinja Ana Gregorič je zaključila študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je prejela nagrado za posebne umetniške dosežke. Kot fotograf je v nenehnem iskanju popolne svetlobe, najbolj pa uživa, ko jo vaše zgodbe popeljejo v drugi svet in jih rada deli z vami skozi fotografijo.

BOŠTJAN KNEHTL – glasba na poroki (DJ LEXY DEE)

Boštjan Knehtl je DJ, ki ga najbolje opišeta pozitiva in energija, največ pa mu pomeni, kadar ti dve lastnosti izzove pri svoji publiki. V glasbi je našel svojo ljubezen, ki ga spremlja že od otroštva. Svojo pot DJ-ja je začel pri 8 leti, ko je dobil prvo priliko, da stopi za DJ pult. Želja po ustvarjanju, vrtenje in prepoznavanje najrazličnejših stilov glasbe ter širok spekter so pripomogli, da je gostoval v številnih klubih in lokalih po Sloveniji in v tujini ter sodeloval na številnih poročnih in drugih družabnih dogodkih.

URŠA SONNENWALD – poročna torta (Cukerčki)

Slaščičarka, ki se vsako jutro zbudi z nasmehom na obrazu, saj se odpravi v najboljšo službo na svetu – njeno slaščičarsko delavnico. Poseben izziv ji predstavlja ustvarjanje cvetja iz sladkorne mase, natančno dodelanega do vsakega prašnika. Kaj je lepšega kot romantičen šopek vrtnic, potonik in hortenzij na poročni torti? Najbolj je počaščena, ko lahko paru izdela ta simbol sladkega in razumevajočega zakona in ju popelje na njuno skupno pot. Njeni cukerčki so torte, mini tortice, mafini, tortice na palčkah, sladka dekoracija, tečaji sladkega dekorja in peke slaščic, prisluhne pa tudi željam posameznih naročnikov.

APOLONIJA STREHAR - poročno cvetje in dekoracija

Cvetličarka Apolonija je cvetličarka z dušo, cvetličarka, ki preprosto ve kaj dela in pozna cvetje. Njeno znanje o cvetju vas bo prevzelo in prepričalo, da jo boste želeli imeti poleg na vaš poročni dan. Poleg tega je Apolonija polna energije in idej kako bi lahko vaš dan še lepši. Vsekakor pa ne smemo pozabiti, da se v njenem skladišču najde zelo veliko uporabnega in kvalitetnega.

TINA BELINA - poročne obleke za nevesto

Delo z ljudmi na različnih področjih je delo, ki ga Tina opravlja že od samega začetka njene poslovne poti. Pred desetimi leti pa jo je pot privedla do poročnih vod. Ker v tem poslu zelo uživa je to pot, ki jo bo nadaljevala tudi v prihodnosti. Vsaka nevesta je za njo nov izziv. Že pri njenem vstopu takoj dobi predstavo, katero poročno obleko bi ji svetovala. Do vsake neveste ima poseben pristop in glede na njene okvirne želje, mora kar hitro ugotoviti, kateri modeli bi bili pravi za njo. Velikokrat predlaga, da pomeri obleko, ki si jo sicer niti v sanjah ni predstavljala, da bi jo oblekla, a vendarle se dostikrat zgodi, da si je prav v tej obleki zelo všeč. Dolgoletne izkušnje so zelo pomembne, a vendarle ji vsaka nevesta prinese novo izkušnjo in z vsako se nauči vedno kaj novega.

DOGAJANJE

Poleg brezplačnih predavanj strokovnjakov, boste po koncu dogodka lahko individualno pristopili do njih in jih povprašali o vseh dilemah in vprašanjih. Vsem parom bo organizatorka porok Petra Starbek podarila planer – priročno slovensko poročno knjižico za bodoče mladoporočence, ki vam bo pomagala pri organizaciji poroke tako z nasveti kot ponudniki. Po seminarju nikar ne hodite domov, saj bo dogajanje prevzel DJ skupaj s saksofonistko Nino Merkoci.

Na poročnem seminarju boste lahko občudovali trende v letu 2018. Prav za vas bomo pripravili mizo z detajli cvetličarke Apolonije in tiskovin Tinashe design.

Lepo vabljeni. Naj se organizacija sanjske poroke začne z našim dogodkom.

Vstop prost. Le PRIJAVITI se morate. Več o dogodku pa si lahko preberete na naši SPLETNI STRANI.

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

UTRINKI S SEMINARJA PS. ZAROČENA 2016

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

Poročni seminar P.S. Zaročena 2017

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročne fotografije, ki ne sme...

Avtor: Zaobljuba.si

Pripravili smo seznam poročnih fotografij, ki jih morata vključiti v s... Preberi več

Naslednja objava

Ko se poročna organizatorka po...

Avtor: Petra Starbek

Se je v zadnjih 10-ih letih kaj spremenilo? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+