Avantgarde - POROKA BREZ SKRBI - ZABAVA V SKEDNJU

Avtor: 
Zaobljuba.si
Avantgarde

Avantgarde je krovna znamka priznanih ponudnikov poročnih storitev. Prvič se vam bodo skupaj predstavili na zabavi, 25.9. s pričetkom ob 14ihna kateri ne bo manjkalo dobrih nasvetov in odlične ponudbe. 

Butični sejem je namenjen vsem, tudi tistim, ki vam morda poroka ali zabava v naravi - Skednju ni prva izbira, saj boste lahko dobili veliko informacij drugih poročnih ponudnikov brez katerih ne mine nobena poroka ali zabava. 

 
Poroka v Skednju

S klikom na povezavo: http://avantgarde.si/vabilo/, boste našli celoten program dogajanja in posebno vabilo, kjer lahko potrdite svojo udeležbo in na zabaven način spoznavate nove smernice za poroke v letu 2017. Seveda pa vas bodo razvajali tudi z okusno hrano, pijačo in glasbo za vse okuse.

 

100% brezplačno za vse, ki boste s sabo prinesli nasmešek in dobro voljo. 

Zabava Avantgarde

Vse udeležence dogodka obveščamo, da bo poskrbljeno tudi za varstvo otrok. Custom nanny se želi prav tako na to dobro pripraviti, zato vas naprošajo, da z odgovorom potrdite tudi prihod vaših otrok, če jih seveda že imate. Uredile bodo zadostno število materiala in varušk glede na prijavljene otroke. Starši pa boste lahko v miru načrtovali svoj poseben dan. 

op. V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na nedeljo 2.10.2016 oziroma boste o novem datumu pravočasno obveščeni.

 

 
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+