Z »odprto vajo« do prave glasbene skupine

Avtor: 
Tadej Prosenc in Zaobljuba.si
Poročni band

Sta že slišala za tako imenovano »odprto vajo«?

To je vaja, ki vama je v pomoč ob pripravi in izboru glasbenega programa za vajino poroko. Na tej prireditvi imata možnost spoznati glasbeno skupino in se prepričati, da bo vajina poroka potekala v popolnoma sproščenem in plesno dinamičnem vzdušju.

Kdo vse pride?

Na »odprto vajo« lahko pridejo vsi bodoči mladoporočenci in njihovi prijatelji. Namen vaje je sproščeno druženje in izmenjava izkušenj parov pri organizaciji. Med zabavo bosta tako prejela še koristne nasvete drugih parov, kista prav tako kot vidva v procesu organiziranja poroke. Na vajo pridejo tudi številni fotografi, snemalci, ponudniki cateringa, organizatorji porok in drugi, ki vama lahko ponudijo svoje nasvete glede končnih priprav na poroko.

Kje in kdaj se lahko udeležita »odprte vaje«?

Pogovarjali smo se z bandom Folk idoli, ki vajo organizirajo dvakrat letno (med novembrom in februarjem). Običajno poteka ob sobotah dopoldnev veliki prireditveni dvorani v Zasavju in traja tri ure.

Kakšen je namen »odprte vaje«?

Namen je spoznavanje bodočih mladoporočencev z zasedbo, saj bo tako bolj sproščeno vzdušje na poroki. Band Folk idoli želi vzpostaviti prijateljski odnos s pari, da bo poročna zabava potekala sproščeno in se bodo ob tem vsi zabavali.

Zakaj se je treba pripraviti na poročno zabavo in se uskladiti z izbrano skupino?

Glasba in animacija na zabavi predstavljata ključni element vsake poroke. Zato je treba uskladiti glasbeni repertoar in se pripraviti na animacijo, ki je prilagojena vsakemu paru posebej.

Z dobro pripravo poročni dan dobi unikaten pečat in trajen spomin. 

Termine naslednjih »odprtih vaj« lahko spremljate tukaj >>

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Zadnji

Poročni opomin

Priprave na poroko so lahko zelo intenzivne, zato se hitro zgodi, da pozabita na kakšno malenkost. Peverita, na kaj vse morata biti pozorna, še sploh, če sta se organizacije poroke lotila sama.

Partnerski odnos

Poročni dan je zagotovo eden večjih mejnikov. Če je nekaj mesecev vse podrejeno organizaciji poročnega dne, se po poroki življenje vrne v ustaljene, a hkrati nove poti. Kako se spopasti z izzivi zakonskega življenja in vijugati med obveznostmi vsakdanjika?

poročna obleka

Poročni ponudniki svetujejo, kako organizirati poroko v času epidemije.

Facebook

Facebook

Oznake

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+