Kako na poroki naredimo super vzdušje?

Avtor: 
Zaobljuba.si in victory band
victory, poročni band, skupina, poroka

Izbor glasbene skupine, ki bo poskrbela za zabavo na poroki, je izjemno pomemben, saj ima glasbena skupina velik vpliv na to, kako bo potekala poročna zabava. Skupino Victory smo povprašali o tem, kako pričarati pravo vzdušje na poroki.

Kaj mora narediti poročni par, da se bodo vsi zabavali na poročni zabavi?

Ženin in nevesta se morata na poroki le sprostiti in ostati brez vseh skrbi. Za vzdušje na poročni zabavi mora poskrbeti skupina. Skupina je tista, ki poskrbi za to, da je poročna zabava fantastična in da se vsi zabavajo.

Kako se skupina pripravi na poročno zabavo?

Ko bosta izbirala band za svojo poroko, se morata obvezno z njimi sestati. Da bo vse potekalo tako, kot si želita, se morata »ujeti« tudi z bandom, ki bo popestril vajin večer. Pred končno odločitvijo se srečajta z bandom in jim povejta, kakšna zvrst glasbe vama je všeč. Pogovorite se o celotnem programu, da ne bo neprijetnih presenečenj takrat, ko bodo ta najmanj zaželena.

Skupina vama mora pričarati nepozaben večer. Mi se tega lotimo tako, da se popolnoma prilagodimo željam para. Na podlagi želja para mora skupina svetovati, kako lahko poteka poročni večer; skupaj pripravimo program, ki bo mladoporočencema in svatom pisan na kožo.

Nekateri pari imajo raje na poroki romantične evergreene, drugi pa popularno pop glasbo. Mi jim ponudimo vse, saj se poleg naših novih pesmi, pari pogosto spominjajo tudi starih hitov.

Kako skupina ve, kaj zaigrati, če se sproti prilagajajo razpoloženju na poroki?

Skupina se dogovori za tako imenovan slovar, ki ga poznajo samo oni. Gre za neke namige, kaj igrati, kam pogledati, kdaj končati pesem, če je kdo žejen ali potrebuje pavzo.

Kakšen pa je vaš skrivni slovar?

Ne vem, ali ga lahko izdam, ampak če smo skupaj 21 let, zakaj ne bi izdal nekaterih stvari. Prva taka stvar je, da med igranjem in nastopanjem nekdo zakriči številko 21. To pomeni, da se moramo smejati in biti veseli. Razlog za to je, da tudi, če si slabe volje, ljudje tega ne smejo opaziti, ko si na odru. Drugo je, da nekdo od nas v mikrofon izgovori besedi tu-tu! To pomeni, da je pred odrom ali da je šla mimo odra zanimiva oseba - vsak posameznik naj si to razloži po svoje. Če nekdo pogleda v zrak in dvigne prst proti stropu, to pomeni, da je pavza.

Ste imeli v vseh teh letih kakšno nezgodo, ki se vam je vtisnila v spomin?

Zelo zanimiva stvar se nam je pripetila leta 2005, ko smo nastopili na Emi in je na dan nastopa zbolel glavni vokalist Robert. In kaj zdaj? Nič! Štiri ure pred nastopom se ja začel učiti besedilo pesmi Miki. Panika, ki je nastala, je bila upravičena, ker so se vsi spremljevalni vokali peli v živo in zdaj je en glas manjkal. Na pomoč je priskočil M. Štibernik in zadevo smo izvedli kot pravi profesionalci. Miki je odpel, mi tudi, le pet kil živcev smo izgubili.

skupina victory, poroka, poročni band

Po čem se skupine, ki igrajo na porokah, med seboj razlikujejo?

Za druge težko odgovorim, mi pa smo se v zadnjih desetih letih specializirali prav za nastopanje na porokah in postali smo pravi poznavalci vodenja porok. Poleg glasbe imamo izdelan program, s katerim peljemo poroko od začetka do konca. Ponavadi začnemo s starimi evergreeni in nadaljujemo z novim repertuarjem. Poroka tako postane izvrsten dogodek, ki se vtisne v spomin vsem in o njem še dolgo govorijo.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+