Poroka v centru Ljubljane

Avtor: 
Katarina
Poročna lokacija, poročna pogostitev, Hotel Slon, Zaobljuba.si

Po dobrem mesecu aktivnega iskanja popolne poročne lokacije sva se s (takrat bodočim) možem odločila, da bova dahnila usodni »da« kar v centru Ljubljane. Brez večjih težav sva našla primerno cerkev, po spletu srečnih naključij je v bližini tudi prostor za civilni obred. Poiskati sva morala »samo« še prostor za pogostitev, ki bi ustrezal najinemu okusu in kjer bi se lahko sproščeno zabavali pozno v noč.

Poročna lokacija v središču Ljubljane, poroka, Hotel Slon, poročna pogostitev, Zaobljuba.si

VISOKE ZAHTEVE GLEDE PROSTORA ZA POROČNO POGOSTITEV

Najine zahteve glede prostora za pogostitev so bile kar visoke: želela sva, da bi bil v centru Ljubljane oz. tako blizu, da se svatje lahko peš pomikajo med lokacijami (oz. s »kavalirčkom« za manj mobilne svate). Pomembno pa nama je bilo tudi, da je dvorana topla, s primernim prostorom za vse svate, plesiščem in bendom ter da sta hrana in postrežba tako izvrstni, da bo zadovoljila tudi najbolj petične goste. V Ljubljani je veliko dobrih restavracij in hotelov, vendar je vsakemu kaj manjkalo oz. je bilo česa preveč (beri: predrago). Po obsežnem iskanju in številnih dogovarjanjih sva bila že skoraj sprijaznjena s tem, da so najine zahteve pač previsoke za najin poročni proračun, in sva se pripravljala na kompromise, za katere pa moram priznati, da mi niso bili ravno pogodu. 

Čeprav Hotel Slon sprva ni prišel v najin ožji izbor, sva se vseeno odločila, da informativno kontaktirava tudi njih. Že ob telefonskem stiku z njimi sva bila navdušena nad njihovo prijaznostjo, odzivnostjo in prilagodljivostjo. Čez nekaj dni sva si šla ogledat prostor in ugotovila, da ima čisto vse elemente, ki sva si jih želela. Dvorana je obnovoljena, v toplih barvah, s predelki se lahko prilagaja potrebni velikosti in tako udobno sprejme želeno število svatov. Popolnoma je ločena od drugih delov hotela (ima tudi svoje sanitarije), zato ni skrbi, da bi se svati mešali s hotelskimi gosti in drugimi obiskovalci. Bila sva navdušena! Malo sva jih povprašala tudi o okrasitvi prostora in koordinaciji večera ter bila ponovno prijetno presenečena nad njihovo prilagodljivostjo in pripravljenostjo za pomoč. 

Poročna lokacija v središču Ljubljane, poroka, Hotel Slon, poročna pogostitev, Zaobljuba.si

HOTEL SLON JE BIL PRAVA ODLOČITEV

Zadnja odločilna stvar je bila kvaliteta hrane in postrežbe. Dogovorili smo se za degustacijo celotnega menija, ki se bo stregel na poročni pogostitvi. Za ta večer pa moram reči, da nama bo obema ostal v čudovitem spominu. Sredi vsega kaosa in stresa, ki ju s seboj prinese organizacija poroke, nama je osebje Hotela Slon (v restavraciji Slon 1552) s svojo izvrstno hrano in vrhunsko postrežbo omogočilo, da sva pri njih pozabila na vse skrbi in preprosto uživala. S tem večerom so naju prepričali, da sva se pravilno odločila, in to čez nekaj mesecev še potrdili. 

Ko se je približeval najin veliki dan in z njim tudi veliko skrbi s potekom dneva, moram priznati, da me za pogostitev in organizacijo s strani Hotela Slon sploh ni skrbelo. Vse malenkosti so bile dorečene in zapisane, poleg vsega pa so skoordinirali tudi presenečenja, ki so jih želeli pripraviti najini svatje. Poročno slavje je potekalo brezhibno in spontano, postrežba in hrana sta bili na enakem nivoju kot takrat, ko so stregli samo naju. Poskrbeli so za vsako malenkost in celoten potek večera ter nama s tem omogočili, da sva ves čas tudi midva brezskrbno uživala.

Poročna lokacija v središču Ljubljane, poroka, Hotel Slon, poročna pogostitev, Zaobljuba.si

Zjutraj sva se kot mož in žena zbudila v čudovitem apartmaju Hotela Slon, za nama je bila nepozabna poroka in ostali so spomini, ki bodo trajali večno. Najina izkušnja je bila odlična, zadovoljni pa so bili tudi najini svatje, kar je celoten dogodek še polepšalo.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Kako sem izbrala poročno lokac...

Avtor: Ajda

Usoda me je pripeljala, do sanjske poročne lokacije. Preberi več

Naslednja objava

Čeprav smo si različni, sanjam...

Avtor: Zaobljuba.si

Praznično vzdušje in spokojna zimska narava imata prav poseben čar, za... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+