Najino sanjsko poročno potovanje: BORA BORA

Avtor: 
Martina in Andrej
poročno potovanje, agencija manager, sanjsko potovanje

Mnogi sanjajo o takem poročnem potovanju… Midva pa sva ga doživela! 

Rada potujeva, rada kolesariva, rada sva v prečudoviti naravi. Velikokrat niti ne potrebujeva fantastičnega hotela, le čarobno naravo in drug drugega.

Že poroka je bila pravljična in to sva želela še okronati s sanjskim poročnim potovanjem. Potovanjem, ki si ga privoščiš le enkrat v življenju in si želiš, da je resnično popolno in ga nikoli več ne bo preseglo nobeno potovanje. Tako sva siizbrala francosko Polinezijo.

Veliko sva preverjala najboljše ponudnike, na koncu pa sva izbrala Sanjskepočitnice.si, ker so nama edini znali svetovati prave otoke in prave namestitve za najin okus. Povedala sva, kaj želiva in kaj nama je pomembno, in pripravili so nama ponudbo, ki naju je takoj navdušila. Tahiti, LeTahaa in BoraBora so bili najini dragulji, ki so naju pospremili v prelep začetek zakona.

Tahiti, krasen za bolj lahkoten začetekin za konec s čudovitim presenečenjem agencije.

Najini pravi medeni tedni so se začelina otoku LeTahaa, kjer naju je prevzela prekrasna mirna laguna in sva si resnično malo spočila teruživala v hiški nad vodo. Naročila sva si tudi romantični zajtrk, ki ti ga pripeljejo s kanuji za še lepši začetek tedna. Ker sva sama navdušena tudi nad kajtanjem, nisva mogla mimo tega, da sva malo preizkusila tudi polinezijski veter, ki naju ni razočaral in naju je popeljal še stopnjo višje od najinega navdušenja.

Nato je sledil odhod na Bora Boro. Otok se je ob jasnem vremenu, brez oblačka, že videl iz najine hišice na otoku LeTahaa in naju prijazno privabljal s svojim mogočnim vulkanom, ki je kar klicalpo raziskovanju. Danes nama je žal le, da si nisva privoščila še tiste pikice na »I« in do BoraBore odletela s helikopterjem, kot so nama priporočali. A vseeno, bilo je nepozabno!

Tudi na BoraBori sva si privoščila hiško nad vodo, kjer sva na svoji terasi uživala kot na svojem majhnem koščku raja, ki je bil najina plaža, najina jedilnica, najin oder, kjer sva bila, kdorkoli sva želela biti. Vse tisto okolje in vzdušje poročnega potovanja te popelje v neznane občutke, ko preprosto ni sekunde, ko ne bi bil najbolj srečen človek na svetu.

poročno potovanje, agencija manager, sanjsko potovanje

En dan sva namenila raziskovanju notranjosti otoka Bora Bora in obiskala znamenito restavracijo Bloody Mary, da nisva bila ves čas samo nad morjem. Kljub temu, da je bilo vse na okoli samo morje, pa sva odšla tudi na nepozaben izlet, ki sva ga dobila za poročno darilo. Za to sva še danes hvaležna najini agenciji, da so svatom to priporočili, kajti sama si tega sicer nikoli ne bi izbrala. Hranila sva morske pse. Do trenutka, ko smo odšli na ta izlet, nisem bila prepričana, kaj počnem, vendar na koncu je bila to najboljša dogodivščina, ki jo zdaj priporočam vsem. Neverjetno!

Prišel je dan odhoda, ko smo zadnjo noč pred poletom morali na otok Tahiti, in sicer zaradi zelo zgodnjih ur leta. Odšla sva na Tahiti, se prijavila v enak hotel kot ob pristanku in receptor naju je obvestil, da naju čez tri ure odpeljejo na posebno večerjo. Z zasebnim avtom so naju odpeljali v restavracijo, kjer sta se zgodila čudovita večerja z jastogi, ribami in školjkami ter polinezijski šov njihovega tradicionalnega plesa. Bil je prekrasen zaključek potovanja. 

poročno potovanje, agencija manager, sanjsko potovanje

Bilo je nepozabno in ti spomini bodo večno z nama.

Pot? Vsekakor je bila dolga, vendar je bil cilj zelo vreden vsake ure na letalu.

OP Zaobljuba.si: Z agencijo Manager sodelujemo tudi na Zaobljuba.si. Njihovo predstavitev si lahko ogledaš tukaj >>

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+