BRIDAL FEVER

Za popolno poroko ne potrebuješ čarobne paličice, pač pa vse kamenčke v mozaiku dobre organizacije. Da boš na svoji lahko zasijala kot prava diva, te vabimo na glamurozen dogodek, ki te bo popeljal v svet blišča in osupljivih poročnih trendov.

Bridal fever_Zaobljuba.si

 

KAKO?

Obleči večerno toaleto in se nam skupaj s prijateljico pridruži na gala večernem dogodku, kjer boš na lastni koži doživela popolno poroko. Postregli ti bomo s slavnostno večerjo, te razvajali ob čudoviti glasbi, modni reviji, poročnimi trendi ... Privošči si spanje v čudovitem hotelu Bled Rose in se čez dan prepusti tečajem ličenja, spenjanja pričesk in pogovorom s poročnim organizatorjem. 

 

Kdaj?

25. in 26. OKTOBER 2019

KJE?

V čisto prenovljenem hotelu Bled Rose, ki je bil skreiran z mislijo na poroke in podobne dogodke. Očaral vas bo s svojo dovršenostjo in posebno energijo. 

Zakaj?

Za en večer boš razvajana kot prava zvezda, obenem pa boš spoznala najboljše ponudnike za vajino poroko. Ne pozabi tudi na spanje v vrhunskem hotelu Bled Rose in na dnevne delavnice ličenja, pričeske, druženja s ponudniki, manikura, predavanje lepotnega kirurga, razna svetovanja ponudnikov, organizatorjev, nagradne igre, pomerjanje poročnih oble in neskočno zabavo. 

Program

Zvečer te bomo razvajali kot zvezdo, noč boš preživela v popolnoma novem hotelu Bled Rose, čez dan pa se boš lahko udeležila tečaja ličenja, spenjanja pričesk, se posvetovala z organizatorji glede vseh podrobnosti poroke in se seznanila z najboljšimi ponudniki. 

Rezerviraj si večer s prijateljicami, zasijte v večernih toaletah in se prepustite razvajanju čutov

V glamurozen večer boste vstopile po rdeči preprogi, ki vas bo popeljala v svet čarobnih detajlov in vrhunskih poročnih ponudnikov. Ob kozarčku odlične penine boste velike mere romantike deležne že ob predstavitvi trendov poročne FLORISTIKE in DEKORACIJE. Vaš čudovit izgled bo prišel še bolj do izraza ob CVETLIČNI STENI, profesionalni fotografi pa bodo poskrbeli, da boste na fotografijah zasijale v najlepši luči.

Z vsakim korakom po hotelu Bled Rose boste deležne osupljivih poročnih novosti, ki vas bodo še bolj utrdile v prepričanju, da bo vaša poroka zares sanjska. Vsaka od miz bo dekorirana v unikatnem POROČNEM STILU, na eni pa bo tudi listek z vašim imenom.

Večer se bo nadaljeval z razvajanjem vseh čutov: deležne boste GLASBENIH POSLASTIC izvrstnih izvajalcev, gurmanskega uživanja ob božanskem VEČHODNEM MENIJU, oči pa si boste spočile ob domišljenih POROČNIH TISKOVINAH.

Idejo za svojo poročno obleko boste zagotovo dobile na spektakularni modni reviji prestižne blagovne znamke PRONOVIAS v organizaciji SANJSKE OBLEKE. A ne bo ostalo le pri občudovanju - dve najljubši boste lahko tudi pomerile in se za hip preobrazile v neveste!

Da bo večer zares veličasten in bleščav, pa smo poskrbeli tudi za BLEŠČEČ NAKIT, ki bo doživetju dodal piko na i.

Vsaka obiskovalka bo za spomin prejela tudi čudovito darilce.

Zasij z nami!

 

 

* hrana in pijača vključena v ceno.

 

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+