7 SKORAJ PRAVLJIČNIH NALOG ŽENINOVE POROČNE PRIČE

Avtor: 
Zaobljuba.si
naloge ženinove poročne priče, poročni avto, naloge priče, poročna priča

Za razliko od nevestine poročne priče, ima ženinova občutno manj zahtevno nalogo. Če si izbran/a za ženinovo poročno pričo, je tvoja osrednja naloga, da mu ves čas načrtovanja poroke stojiš ob strani in mu skušaš karseda olajšati njegovo delo.

1. INFORMIRAJ SVATE

Kot priča moraš poskrbeti, da vsi sodelujoči po ženinovi strani zelo dobro poznajo svoje zadolžitve, da upoštevajo navade in želje mladoporočencev ter njunih družin, saj bodo le tako lahko tekom celotnega procesa pomagali po najboljših močeh.

2. ORGANIZIRAJ FANTOVŠČINO

Tvoj prvi samostojni projekt je organizacija fantovščine. Ne dvomimo, da jo boš priredil/a pravočasno, saj gotovo že komaj čakaš, da sestaviš seznam pivskih iger. Kar se tiče nagajivih igric, ki so pogosto tudi ključna točka večera, pa se le pozanimaj, če sta tudi bodoča ženin in nevesta navdušena nad tvojo idejo. In ja, če ti je prišlo na uho, da finančna plat fantovščine ni v tvoji domeni, potem ti lahko to samo potrdimo.

naloge ženinove poročne priče, poročni avto, naloge priče, poročna priča

3. SODELUJ NA »ŠRANGI«

Čestitamo, na »šrangi« boš -vsaj v primerjavi z nevestino poročno pričo- gotovo v ospredju, saj te čaka tudi neprimerno bolj odgovorna naloga. Tam boš predvsem s tem namenom, da se skupaj z ženinom boriš za nevesto. Bodi v pripravljenosti, da mu lahko vsak trenutek priskočiš na pomoč in svoje delo opraviš z odliko.

4. POSKRBI ZA POROČNI PREVOZ

Marsikatera priča mora priskrbeti poročni avto, s katerim se vozi ženin. Lahko pa se ti zgodi tudi to, da boš postavljen/a v vlogo voznika. To pomeni veliko manj nazdravljanja in -predvsem- točnost. Če si moškega spola, nam je jasno, da ne boš preveč kompliciral, je pa več možnosti, da se same organizacije lotiš (pre)pozno, zato pozor: nikakor se ne sme zgoditi, da z ženinom zamudita na obred, ker si prav ti v zadnjem trenutku ugotovil, da je treba avto pred tem še oprati.

naloge ženinove poročne priče, poročni avto, naloge priče, poročna priča

5. SODELUJ NA GENERALKI

Generalka je tukaj z namenom, da boš na njej prisoten/a. Če boš točno vedel/a, kje moraš stati, kdo in kdaj bo podal prstane ter kako bo potekal obred, se lahko izogneš čisto vsem nepotrebnim zapletom.

6. POSTANI VZOREN ASISTENT/ ASISTENTKA

Če ženinova poročna priča čez dan pridno podpisuje vse uradne dokumente, se na večer prelevil v ključnega asistenta. Medtem, ko nevestini priči pomaga čim bolj skrbno čuvati poročni šopek in nevesto, pa lahko precejšnjo pozornost pričakuje tudi s strani glasbene skupine oz. poročnega ansambla, ki jo bo najverjetneje skušal aktivno vključiti še v katero izmed njihovih zabavnih animacijskih iger.

naloge ženinove poročne priče, poročni avto, naloge priče, poročna priča

7. NAPIŠI POROČNI GOVOR

Takoj za ženinovim govorom, bo napočil trenutek za tvojih 5 minut slave. Da pa bodo ti trenutki res nepozabni, je prav, da svoj govor pripraviš vnaprej, se nanj dobro pripraviš, s tem pa poskrbiš, da bo to res nepozabnih 5 minut. Med govorom moraš biti sproščen, če ti bo lažje, pa lahko svoje modre misli začiniš tudi s ščepcem humorja.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Naloge poročne priče

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna priča mora poskrbeti več kot za en detajl na poroki. Preberi več

Naslednja objava

KAKO BODOČEGA ŽENINA VKLJUČITI...

Avtor: Zaobljuba.si

Pripravili smo vam nekaj nasvetov, kako lahko pri organizaciji zaposli... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+