POROČNI (SUPER) CATERING TRENDI

Avtor: 
Supercatering
Poročni catering_supercatering

Okusno in estetsko pripravljena hrana je eden od ključnih elementov poroke. Ob njej se družimo, razvajamo čute in ustvarjamo najlepše spomine. Pri tem seveda igra pomembno vlogo skrbno domišljen catering koncept, s katerim zadovoljimo vse želje in okuse. Skupaj s Supercateringom smo pripravili nekaj ključnih poročnih catering trendov, ki bodo v letošnjem letu razvajali brbončice, navduševali svate in obljubljali vrhunsko gurmansko izkušnjo.

FOOD TRUCK - ulična hrana v objemu visoke kulinarike

Koncept Food Truck je v svetu izjemno priljubljena oblika pogostitve, saj poleg okusno pripravljene hrane obljublja tudi posebno doživetje. Gre za domišljeno alternativo klasičnemu poročnemu cateringu, ki je popolna izbira za sproščene poletne poroke na prostem in lokacije, kjer običajno ni dostopa do potrebne infrastrukture. Z našimi sodobnimi mobilnimi kuhinjami vam obljubljamo visoko kulinarično izkušnjo, ki je pri nas na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Gostje bodo navdušeni!

UNIKATNE LOKACIJE - kjerkoli vam srce poželi

Si morda želita unikatne poroke na nevsakdanji lokaciji? Razmišljata o romantični gozdni jasi, poroki z razgledom na gore ali obredu na samotni plaži? V Supercateringu vam z veseljem pomagamo pričarati vrhunsko kulinarično izkušnjo tudi na nestandardnih lokacijah, in to brez večjih dodatnih stroškov.

CATERING POSTAJE Z DOŽIVETJEM - šov, ki ga še niste doživeli

Priprava hrane pred očmi svatov je na poroki posebno doživetje, saj so na ta način udeleženci vključeni v kompleksen, a zabaven proces. Vidijo lahko, kaj vsebuje določena jed, kako je hrana pripravljena, pri čemer z njimi delimo tudi kakšno pikantno zanimivost. Gre za interaktiven kulinarični šov skozi katerega animiramo svate in tako skupaj ustvarjamo nepozabno izkušnjo. Pri tem ne uživajo le brbončice, na svoj račun pride tudi vaša želja po posebnih doživetjih.

HRANA NAJ SLEDI SEZONI – ko se okusi prelivajo z letnimi časi

Pri odločitvi, s kakšno hrano bi želeli razvajati goste, si pomagajte z letnimi časi, ki vam lahko prišepnejo marsikatero idejo. Pri zimskih porokah so priljubljeni toplejši obroki, kjer igra pomembno vlogo krepka hrana, pri pomladnih in poletnih porokah pa so v ospredju lažje sestavine svetlejših barv. V Supercateringu prisegamo tudi na trend sezonske barvitosti, zato vam lahko razkrijemo kakšen koristen namig, ki vam bo v pomoč pri načrtovanju poroke.

POLNOČNI PRIGRIZKI – za velike žurerje

Vsi vemo, da je poročni dan precej intenzivna izkušnja, zato ne smemo pozabiti na lačne želodčke, tudi ko gre dan počasi h koncu. Kljub obilni pogostitvi, se zaradi plesa in drugih zabavnih aktivnosti v poznejših urah rada oglasi lakota. A tudi za to imamo vrhunsko rešitev - polnočni prigrizek, s katerim si naberemo moči in nadaljujemo zabavo vse do jutranjih ur. V trendu so manjše catering postaje, kjer pripravljamo hitro, a zdravo hrano. Izbirate lahko med številni možnostmi, najbolj priljubljeni pa so za enkrat mini burgerji, različnime vrstae pit ali jedi na žlico.

KOKTEJLI Z OSEBNO NOTO – napitek z vajino zgodbo

Kaj je bolj izvirnega kot to, da nazdravita vajini ljubezni in skupnemu življenju s personaliziranim koktejlom, ki je pripravljen izključno na podlagi vaši želja. Naši izkušeni barmani bodo pripravili odličen napitek, v katerega bodo vključene vaše najljubše sestavine, vse skupaj pa bo dopolnjeval dekorativni led s cvetlico, ki vas najbolj pooseblja.

KOTIČEK ZA SLADOKUSCE – raj za ljubitelje sladkih pregreha

Letošnje leto zagotovo govori v prid sladokuscem, saj je glavni prehrambeni trend široka izbira sladkih kreacij, s katerimi razvajamo tudi najzahtevnejše okuse. Na poroki vam tako pomagamo ustvariti sladki kotiček, ki zlepa ne bo sameval. Gre za poseben scenografski element, ki vključuje veliko izbiro sladic, vse skupaj pa lahko združite tudi s kavnim ali čajnim kotičkom. Svatje bodo naravnost uživali v pisanih sladkih pregrehah in skodelici odlične kave, kar tvori popolno kombinacijo.

OTROŠKI KOTIČEK – posebno doživetje za otroke

Otrokom lahko pri načrtovanju pogostitve namenite nekoliko več pozornosti, saj bo tako tudi zanje poročni dan lepo doživetje. Smiselna je izbira prilagojenega otroškega menija, na katerem se bodo znašle jedi, ki jih imajo otroci najraje. Zagotovo bodo navdušeni tudi nad brezalkoholnimi koktejli ali okusnimi mlečnimi napitki, s katerimi boste poskrbeli za iskrice v njihovih očeh. Če želite otroke animirati, je dobra ideja tudi kreativna delavnica, kjer otroci sproščajo svojo domišljijo pri ustvarjanju s čokolado.

Foto: Aljoša Videtič, Vila Fabiani

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Catering na poroki – Priporoči...

Avtor: Super Catering

Za pripravo cateringa je potrebno poznati trende, predvsem pa želje pa... Preberi več

Naslednja objava

ZMANJŠAJ POROČNE CATERING STRO...

Avtor: Supercatering

Pogovarjali smo se s strokovnjaki iz Supercateringa, ki so nam navedli... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+