MAVRIČNE - ISTOSPOLNE POROKE

Avtor: 
Zaobljuba.si
Istospolne poroke

VSI SANJAMO ENAKE SANJE

Tam nekje za devetimi gorami je živel nekdo, ki je že od nekdaj rad sanjaril. Želel se je ukvarjati z modo, pa so rekli, da to ni za fante. Želel je najti svojega princa na belem konju, pa so rekli, da se mu je zmešalo. Želel je postati umetnik in risati mavrice, pa so rekli, da se to ne izplača. Ko si je želel doživeti svojo poročno pravljico, pa so mu zabičali, naj ne sanja, da je zanj v Sloveniji to praktično nemogoče.

Naposled si je zaželel, da bi znal utišati glasove drugih in zbrati dovolj poguma, da končno začne slediti svojim sanjam … In prav ta isti »nekdo« sanja še danes. V resnici nikoli ni izgubil upanja, ker ve, da se vse naše sanje enkrat uresničijo. Zaključek? Zdi se, da je tudi zanj posijala mavrica!

VČASIH POTREBUJEMO RAZLOG ZA NASMEH

Danes 24. 02. 2017, se bodo namreč poročne sanje lahko uresničile tudi tistim, ki so na ta trenutek čakali (pre)dolgo. Kot kaže, bo s tem tudi pri nas po skoraj treh desetletjih končno odpravljena diskriminacija istospolnih parov. Da pa bo sklenitev zakonske zveze karseda pravljična, svoja vrata odpira tudi Ljubljanski grad, kjer se bodo/boste od petka dalje lahko poročali tudi istospolni pari. Mavrice vam sicer ne moremo zagotoviti, pravljično vzdušje pa bo gotovo pričaral že čudovit razgled na širno Ljubljano. Cela galerija grajskih dvoran je zasnovana tako, da ustreza vajinim željam, vsekakor pa zagotavlja nepozabna in srčna doživetja. Dovolita si sanjati, vajina pričakovanja za nas nikoli niso previsoka, skupaj bomo uresničili tudi najslajše sanje, pa naj bo to klasična, moško-moška ali žensko-ženska poroka.

ZAŽELITA SI LAHKO KARKOLI

Lahko se odločita za razkošno ekstravaganco, ali pa si pričarata povsem intimno vzdušje. Izkoristita prednost grajske lokacije, kjer lahko vse opravita na enem mestu, svoje sanje pa uresničita na povsem tradicionalen ali izrazito moderen način. Poroka je lahko povsem tradicionalna, ali pa s pomočjo paketa na ključ odkrijemo še druge dimenzije vajine ljubezni. Skratka, ob spremljavi kulinaričnih specialitet, ki jih obljublja Gostilna na gradu in Strelec, bosta romantiko dobesedno okusila-i.

Ker pa je poroka lahko precej velik organizacijski in finančni zalogaj, lahko izbereta rešitev na ključ in s tem zagotovita, da bo vajin poročni dan potekal čim manj stresno in da se bosta res lahko posvetila toku dogajanja in ljubezni. Spremenita organizacijo svoje poroke v zabavno dogodivščino in uresničita svoje sanje.

Naj se končno zgodi – zanj, zanjo, zate, zame in za ves svet.

Utrinki pravljične poroke smo zbrali tudi v video posnetku.

 

SODELUJOČI PONUDNIKI:

- Poročni prostor: LJUBLJANSKI GRAD

- Poročni fotograf: KMARCELLA

- Poročna obleka (moško - moški par): SENS

- Poročna dekoracija in cvetje: CVETLIČARNA OMERS

- Poročne tiskovine: KJUT DIZAJN

- Poročni prstani in nakit: ZLATARNICA

- Poročna frizura: IRINA KYSSELEF

- Poročno ličenje: CARPUS

- Poročna pogostitev: KAVAL CATERING in GOSTILNA NA GRADU

- Video: Rok Mlinar

- Kreativna zasnova: PETRA STARBEK

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poroka v centru Ljubljane

Avtor: Katarina

Odločila sva se, da bova dahnila usodni »da« v centru Ljubljane. Te za... Preberi več

Naslednja objava

Čeprav smo si različni, sanjam...

Avtor: Zaobljuba.si

Praznično vzdušje in spokojna zimska narava imata prav poseben čar, za... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+