Za novo leto nekaj rdečega

Avtor: 
Zaobljuba.si
Rdeče spodnje perilo - Lisca

Čas obdarovanj je tu in s tem tudi  prebujanje idej kaj podariti ljubljenim osebam. Za božič in novo leto naj bi  podarjali in nosili rdeče spodnje perilo, saj naj bi to prinašalo srečo. Poleg tega je rdeča barva ljubezni in strasti. Zato je lahko prav rdeče spodnje perilo odlično darilo za vašega partnerja. 

Italijani, ki naj bi zakrivili tradicijo nošenja rdečega perila, pravijo, da rdeča barva simbolizira kri in srce. Ta v prenesenem pomenu predstavljata življenje – in v času novega leta potrebujemo predvsem energijo, ki bo to življenje obdržala pri moči v celem naslednjem letu. Srce pa je seveda tudi simbol ljubezni, zato naj bi rdeče spodnje perilo prinašalo tudi srečo v ljubezenskem življenju.

Pobrskali smo po policah Lisce in našli široko paleto prikupnih rdeče spodnjice zanjo ali zanj. Ljubke ženske hlačke panty Santa, Cheek by Lisca in moške boksarice Rudolf, Lisca Men, krasijo navihani novoletni motivi. Idealno za darilo!

 

 

Lahko pa svojo drago osebo presenetite z drznim perilom in ji pričarajte čarobnost v skrbno izbranih modelih perila linije Lisca Selection. V prepletu zapeljivih čipk, vezenin in prosojnosti bo vsaka čutna zapeljivka. Seveda bo za partnerja lepo presenečenje tudi, če si perilo kupite sami ;). 

Novoletno darilo - perilo Lisca

 

 

Unikatna misel ali vprašanje na perilu?

Podarite perilo s pečatom izvirnosti! Vašo izvirno, nagajivo ali romantično misel (npr. Bi se poročila z mano?) vam pri nakupih v Liscini spletni prodajalni na izbrane modele perila natisnejo brezplačno. Pokukajte na www.lisca.si/unikatni-potisk

 

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročno spodnje perilo

Avtor: Zaobljuba.si

Da boš izbrala tisto pravo spodnje perilo, smo skupaj z Lisco pripravi... Preberi več

Naslednja objava

Poročna podvezica

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna podvezica spada med nujne modne dodatke prav vsake neveste, za... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+