Kako na enostaven način spoznati primernega partnerja?

Avtor: 
Zaobljuba.si
tinder, love match, zmenkarije, ljubezen

Se še spomnite zgodbice o olimpijskem razvratu v Sočiju? Organizatorji olimpijskih iger so naročili 100.000 kondomov in jih razdelili med 7.650 športnikov v precej majhni vasi. MOK je s kondomi širil ozaveščenost o virusu HIV. Veliko mičnih in uspešnih športnikov nima dovolj časa za vzdrževanje dolge partnerske zveze. Med njimi je ravno zato postal priljubljen Tinder, kjer je takoj jasno, kdo je samski in kdo ne. Med olimpijskim prvenstvom so s Tinderjem našli všečne partnerje za popestritev večerov. Ameriška deskarka Jamie Anderson je dejala, da je morala Tinder med prvenstvom izbrisati, saj jo je zasvojil in s tem postal moteč.

Tako kot športniki, tudi vsi ostali, zaradi hitrega načina življenja, vse težje najdemo čas za spoznavanje novih ljudi. Pri tem ti lahko pomaga novi hit na področju zmenkarij Tinder, ki zate najde veliko oseb, ki se po različnih kriterijih ujemajo s teboj.

Tinder je mobilna aplikacija za zmenke, ki ustvari čez 12 milijonov potencialnih parčkov na dan. Aplikacija je zelo priročna in enostavna za uporabo, saj jo le naložiš na svoj telefon in zmenkarije se pričnejo. Prijaviš se enostavno preko Facebook profila, zato takoj razkriješ veliko informacij o sebi. Tinder iz tvojega profila takoj prenese sliko, ime, tvojo lokacijo, prijatelje ter vse stvari, ki si jih všečkal. Pozitivno je to, da tvoji Facebook prijatelji ne bodo videli, da si začel uporabljati Tinder.

Tinder sam poišče pravi »match« zate         

Na podlagi vseh informacij ti Tinder priporoča osebe, ki bi se najbolj ujemale s teboj in živijo v tvoji bližini. Tak izbor lahko predlaga, ker uporablja satelitsko navigacijo, ravno zato, da predlaga morebitne partnerje iz tvoje okolice. Ker pa le to ni dovolj, lahko tudi sam nastaviš kriterije in omejiš Tinderjev izbor primernih partnerjev. 

tinder, druženje, zmenkarije, ljubezen

Naslednji dan po prijavi boš že prejel kontakte s sliko prav za tebe izbranih oseb. Na podlagi fotografije se potem odločiš, če boš predlagane osebe všečkal in začel s pogovorom ali ne. Res je tako enostavno, saj lahko takoj zavrneš tiste, ki te ne privlačijo na prvi pogled in to le z enim potegom po zaslonu.

Dopisovanje, ko je fizična privlačnost že prisotna

Lahko bi rekli, da je Tinder najbolj iskrena aplikacija za zmenke, saj boš kar kmalu izvedel, če si všeč osebi, ki se ti zdi privlačna. Oseba, ki pa te ni všečkala, ne bo nikoli izvedela, da si ti všečkal njo.

Morda je Tinder malo površinski, saj poparčka tiste, ki so si všeč na pogled in šele potem se začne dopisovanje ter osebno spoznavanje. Dokler se oba ne všečkata namreč komunikacija ni mogoča.

mobilna aplikacija, profilna slika, ples, tinder, ljubezen

V kolikor se odločiš za prisotnost na Tinderju, ker bi rad našel pravo osebo zase in ne le za zabavo, moraš skrbno izbrati prikazno sliko. Soustvarjalec aplikacije Sean Rad svetuje, da se predstaviš s takšno sliko, ki te najbolje predstavlja. V sliki morajo biti razvidni tudi tvoji interesi ter hobiji in ne le tvoj obraz.

Všečkaj brez zadrege in spoznaj svojo sorodno dušo. Morda vaju na koncu čaka celo poroka.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+