NAGRADNA IGRA: Čarobna zaroka na Ljubljanskem gradu

Avtor: 
Zaobljuba.si
Zaroka na Ljubljanskem gradu

Zaroka je eden najlepših mejnikov v življenju para, saj ta korak vedno vključuje ljubezen, romantiko in presenečenje, kar je čarobna kombinacija. In ko fant zaprosi svojo najdražjo, se v njunem odnosu zgodi pomemben korak naprej, ki vodi še k trdnejši zavezi, da si želita življenje preživeti skupaj. Pa ste vedeli, da lahko svoje dekle zaprosite tudi na Ljubljanskem gradu, kjer vam ponujajo številne romantične možnosti snubitve?

Če ste tudi vi pred tem pomembnim korakom in že dalj časa razmišljate, kako bi presenetili svojo drago, vam na Ljubljanskem gradu ponujajo kar nekaj izvirnih in romantičnih idej, ob katerih bo vaša draga zagotovo potočila solzico sreče. 

Vse fante, ki načrtujete zaroko, vabimo k sodelovanju v NAGRADNI IGRI, kjer bomo podarili pustolovsko igro Grajski pobeg, vstopnico za Razgledni stolp in penino. Držimo pesti, da boste srečni izžrebanec prav vi.

Pričarajte ji romantično izkušnjo, ki si jo bo zapomnila za celo življenje.

Zaroka ’Jutro nad mestom’ ni namenjena le jutranjim pticam, pač pa vsem, ki si želijo izkoristiti čarobne trenutke, ko se zaspano mesto šele prebuja. Medtem, ko boste svojo drago zvabili na jutranji sprehod ali tek na grad, vaju bodo tam že čakala odklenjena vrata na grajsko dvorišče. Povzpela se bosta na Razgledni stolp, kjer bosta deležna sladkega presenečenja, vi pa boste ob neprecenljivem razgledu nad mestom svoji dragi zastavili usodno vprašanje. Seveda bo vse to pripravljeno le za vaju.

Zaroka ’Noč nad mestom’ je odlična ideja za vse neustavljive romantike, ki prisegajo na moč lučk in čudovitih razgledov. Ko se bo večer prevešal v noč, povabite svojo drago na romantični sprehod na Ljubljanski grad, kjer vam bodo grajska vrata pustili odprta. Povzpela se bosta na Razgledni stolp, ki je že sam po sebi neverjetno doživetje, zlasti zvečer, ko se mesto obarva v nežne pastele. Na vrhu vaju bo čakala košara s penino, ki bo čudovita popotnica v romantično vprašanje. Na vašo željo tudi podaljšajo obratovanje vzpenjače.

Zaroka na ljubljanskem gradu terasa

Zaroka med vinogradi je zares dragocen unikat, saj svojo drago zaprosite med pristnimi grajskimi trtami. Po sprehodu med zelenjem visoko nad Ljubljano vaju sredi mirne oaze čaka romantično presenečenje – košara z dobrotami, ohlajena penina in odeja z blazinami. Si predstavljate njen pogled, ko bo videla vse to? Zagotovo odlična ideja za ljubitelje narave in vsega pristnega.

Zaroka v ljubljanskem vinogradu

Zaroka z razgledom se odvije sredi grajske terase, kjer se bosta počutila zares posebno. Po kratkem sprehodu po Ljubljani se z vzpenjačo pripeljeta nad mesto, kjer si privoščita omamno sladico, ki bo uvod v vajino romantično doživetje. Na grajski terasi s krasnim razgledom pa vaju bo že čakala dekorirana miza z ohlajeno penino in košaro dobrot. Medtem ko bosta uživala v neprecenljivih trenutkih, se bo nekje skrivalo tudi romantično presenečenje.

Zaroka na razgledni terasi

A ni še konec! Ker se na Ljubljanskem gradu zavedajo, da je poroka edinstven dogodek, vam z veseljem priskočijo na pomoč. Zaupajte jim svoje želje ali vajino ljubezensko zgodbo in skupaj ustvarite sanjsko zaroko, ki je ne bo pozabila nikoli. Pri vseh romantičnih paketih ponujajo tudi možnost najema glasbenikov, ki zaigrajo vajino najljubšo skladbo. Solzice sreče zagotovljene. Ste za?

Vse fante, ki načrtujete zaroko, vabimo k sodelovanju v NAGRADNI IGRI, kjer bomo podarili pustolovsko igro Grajski pobeg, vstopnico za Razgledni stolp in penino. Držimo pesti, da boste srečni izžrebanec prav vi.

 

Pravila nagradne igre

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Dejstva o zaroki

Avtor: Zaobljuba.si

Pripravili smo nekaj zanimivih dejstev o zaroki. Preberi več

Naslednja objava

Zaroka - zgodba po moško

Avtor: Andraž - Kdor To Bere

Preberi si, kako je potekala zaroka skozi moške oči. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Google+